Κουραμπιέδες: Η καλύτερη συνταγή από τον Πάνο Ιωαννίδη

Κουραμπιέδες: Η καλύτερη συνταγή από τον Πάνο Ιωαννίδη

Η εύκολη συνταγή του Πάνου Ιωαννίδη με ελάχιστα υλικά και μόλις 15 λεπτά προετοιμασίας για λαχταριστούς κουραμπιέδες. Η συνταγή είναι της κυρίας Μαρίας, της μαμάς μίας φίλης του Πάνου Ιωαννίδη, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Ανάλαφροι σαν σύννεφο, με άρωμα και γεύση απο φρέσκο βούτυρο και με την τέλεια αναλογία στη ζάχαρη τόσο-όσο. 

Υλικά για τους κουραμπιέδες

500 γρ.αμύγδαλα ωμά αποφλοιωμένα
500 γρ.φρέσκο βούτυρο
500 γρ.μαλακό αλεύρι
60 γρ.ζάχαρη
1λωβός βανίλιας
1κ. ζάχαρη άχνη

Βήμα βήμα η διαδικασία για τους κουραμπιέδες

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180o C, στον αέρα και ψήνουμε τα αμύγδαλα για 10 λεπτά.
Σπάμε σε μεγάλα κομμάτια τα ψημένα αμύγδαλα σε ένα γουδί και τα αφήνουμε να κρυώσουν, πριν τα ενώσουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα