Αναβρασμός στον Παναθηναϊκό. Κινητικότητα για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Αναβρασμός στον Παναθηναϊκό. Κινητικότητα για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Τέσσερα γκολ έφαγε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ και ο Τερίμ ήταν στον κόσμο του στην Τούμπα.

Η κατάσταση στους πράσινους είναι κρίσιμη καθώς χάνεται η Ευρώπη από το πρωτάθλημα και απομένει μόνο η διέξοδος του Κυπέλλου.

Καθόλου εύκολο το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο κόσμος είναι σε αναβρασμό και προετοιμάζει συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Το κλίμα είναι εκρηκτικό….

Μετά και την «βαριά» ήττα από τον ΠΑΟΚ, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για το προσεχές συλλαλητήριο.

Ανήμερα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, όπου το «Τριφύλλι» υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, θα λάβει χώρα στο Πεδίο του Άρεως συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Όπως ήταν λοιπόν λογικό, μετά την «βαριά» ήττα από τον ΠΑΟΚ που έθεσε την ομάδα και μαθηματικά εκτός τίτλου, την έριξε στην 4η θέση και έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο ακόμα και την ευρωπαϊκή έξοδο, το ενδιαφέρον του κόσμου για την κινητοποίηση αυτή μεγάλωσε πολύ!

 
Μια ματιά στα social media είναι αρκετή για να δείξει το γενικότερο κλίμα που υπάρχει, με τους «πράσινους» οπαδούς να είναι έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να απαιτήσουν αλλαγή στη ιδιοκτησία της ΠΑΕ

 

 

.iapopsi

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα