Ολυμπιακός: Αποθεωτική υποδοχή για τους θριαμβευτές του Βίλα Παρκ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»!

Ολυμπιακός: Αποθεωτική υποδοχή για τους θριαμβευτές του Βίλα Παρκ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»!

Ένα όνειρο τρελό ζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» με την τεράστια νίκη τους με 4-2 επί της Άστον Βίλα, απέχουν μόλις 90 λεπτά από την πρόκριση στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του.

 Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε από τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να υποδεχθεί την κόκκινη «αρμάδα» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και την υπόλοιπη «ερυθρόλευκη» αποστολή, μετά τη θριαμβευτική εμφάνιση μέσα στο Βίλα Παρκ.

 Πολύ ώρα πριν «πατήσει» στην Ελλάδα το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού, χιλιάδες οπαδοί ήταν εκεί, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα και εκείνο που κυριάρχησε (ξανά) ήταν το «φέρτε μας το ευρωπαϊκό»!

Ο κόσμος δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει και όταν έκανε την εμφάνισή του, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες άκουσαν ρυθμικά το όνομά τους, με τον Ελ Καμπί, τον Φορτούνη και τον Ποντένσε να ξεχωρίζουν, ενώ από την αποθέωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα συνθήματα για τον Ισπανό τεχνικό που έχει μεταμορφώσει την ομάδα από την ημέρα που έφτασε στο λιμάνι.

 
Με το ένα πόδι στον τελικό…
Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (2/5) «τρέλανε» για άλλη μία φορά φέτος την ποδοσφαιρική Ευρώπη, «κούρσεψε» το Villa Park με το εκπληκτικό 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League, πήρε πολύ μεγάλο προβάδισμα και πλέον «αγγίζει» τον τελικό της 29ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Κόντρα στην 4η ομάδα της  εφετινής Premier League, ο Ολυμπιακός άριστα στημένος τακτικά και παρά τα μικρολαθάκια του, επέβαλλε το δικό του τέμπο και πήρε ένα ιστορικό διπλό, χάρις το χατ-τρικ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί (16’, 28’, 56’ πέν.) και το γκολ του Σαντιάγο Έσε (67’).

 
Η Βίλα ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 με τους Γουότκινς (45’+1’) και Ντιαμπί (52’), έχασε πέναλτι (δοκάρι κι άουτ) με τον Ντίαζ, όμως η βραδιά ήταν κατακόκκινη.Σε μία εβδομάδα από σήμερα (9/5, 22:00) στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός έχει πλέον την ιστορική ευκαιρία να «σφραγίσει» για πρώτη φορά στην Ιστορία του την πρόκριση σε τελική ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα