Ο Ζινεντίν Ζιντάν κοντά στο να υπογράψει με την Μπάγερν Μονάχου

Ο Ζινεντίν Ζιντάν κοντά στο να υπογράψει με την Μπάγερν Μονάχου

Μερικές εβδομάδες έμειναν για να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος και η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του νέου της προπονητή, καθώς η συνεργασία της με τον Τόμας Τούχελ θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Ένα από τα ονόματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo deportivo» συνέδεσε τον Γάλλο τεχνικό με τους Βαυαρούς.

Όπως μεταφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα «άνθρωποι που γνωρίζουν τις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών θεωρούν ότι μια συμφωνία που δεν έχει ακόμη υπογραφεί πρακτικά έχει ολοκληρωθεί. Η ανανέωση του Νάγκελσμαν με την εθνική Γερμανίας μέχρι το 2026 ανοίγει τον δρόμο για την άφιξη του Ζιντάν στην Allianz Arena».

Υπενθυμίζεται πως ο «Ζιζού» έχει μείνει στην… αφάνεια τα τελευταία χρόνια, καθώς μετά το τέλος της σεζόν 2020/21 αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο έκτοτε.

Χωρίς να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας ο ίδιος είναι πάντα διακριτικός με τις επαφές που έχει με συλλόγους αλλά και τις κινήσεις του όταν δεν βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς πολλά δημοσιεύματα έχουν αναφέρει πως από το 2021 έχει απορρίψει προτάσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τέλος αναφέρεται πως η προπονητική καριέρα του Ζιντάν εκτείνεται το 2016-2018 και το 2019-2021, όταν και ανέλαβε την Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία έχει κατακτήσει τρία Champions League και δύο πρωταθλήματα Ισπανίας.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα