Ανησυχία τέλος στον ΠΑΟΚ για τον Ραχμάν Μπάμπα: Πήρε εξιτήριο, ευχαρίστησε Βαγιαννίδη

Ανησυχία τέλος στον ΠΑΟΚ για τον Ραχμάν Μπάμπα: Πήρε εξιτήριο, ευχαρίστησε Βαγιαννίδη

Ανησυχία τέλος στον ΠΑΟΚ για τον Ραχμάν Μπάμπα! Ο Γκανέζος αμυντικός πήρε εξιτήριο σήμερα (22/2) από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από χθες (21/2) μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Βαγιαννίδη προς το τέλος της αναμέτρησης του Δικέφαλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, για τον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο Μπάμπα, αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είναι καλά και ως εκ τούτου βγήκε υγιής από το νοσοκομείο. Άμεσα πρόκειται να πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά να ενσωματωθεί και πάλι στις υποχρεώσεις των ασπρόμαυρων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Μπάμπα πριν πάρει εξιτήριο έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του και ιδιαίτερα τον Γιώργο Βαγιαννίδη, με τον οποίο είχε τη σύγκρουση στη διάρκεια του ματς. Ο τελευταίος ενδιαφέρθηκε προσωπικά για τον Μπάμπα πηγαίνοντας στο νοσοκομείο κι αυτό δεν το προσπέρασε ο Γκανέζος αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του έγραψε: 

“Γεια σας, θέλω απλώς να ευχαριστήσω όλους όσοι ανησύχησαν και μου έστειλαν τις ευχές τους τις τελευταίες 12 περίπου ώρες. Είμαι ευγνώμων, αναρρώνω καλά και οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποια σοβαρή ζημιά.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Γιώργο Βαγιαννίδη, που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, αλλά θα επιστρέψω σύντομα για να τρέχω πάνω-κάτω“.

novasports

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα