F1: Η νέα Ferrari παρουσιάστηκε και βγήκε αμέσως στην πίστα

F1: Η νέα Ferrari παρουσιάστηκε και βγήκε αμέσως στην πίστα

Η πολυαναμένεόμενη στιγμή των φιλάθλων της Ferrari έφτασε, καθώς η ομάδα παρουσίασε το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά στην F1.

Ακολουθώντας τα βήματα της Aston Martin, η ιταλική ομάδα έκανε μια διαδικτυακή παρουσίαση δίνοντας μέσω των social media τις φωτογραφίες και μερικά βίντεο της νέας «SF-24».

Το μονοθέσιο έχει βαφτεί σε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα και είναι ένα αυτοκίνητο που η Ferrari ελπίζει να σηματοδοτήσει την επιστροφή στη διεκδίκηση του τίτλου καθώς κυνηγούν το πρώτο τους πρωτάθλημα κατασκευαστών από το 2008 και τον πρώτο τίτλο οδηγών από το 2007. Ο Σαρλ Λεκλέρ και ο Κάρλος Σάινθ θα παραμείνουν στα δύο τιμόνια για τέταρτη διαδοχική σεζόν το 2024, αν και γνωρίζουμε ότι το μακροχρόνιο πλάνο της ομάδας διαφέρει καθώς ο Ισπανός πιλότος θα αποχωρήσει και θα αντικατασταθεί με τον Λιούις Χάμιλτον.

Μιλώντας στην παρουσίαση, ο αρχηγός της ομάδας Φρεντ Βασέρ, είπε: «Η παρουσίαση ενός νέου αυτοκινήτου είναι πάντα μια πολύ συναρπαστική στιγμή για εμένα και τους οδηγούς. Φέτος, πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε στο τέλος της περασμένης σεζόν, όταν ήμασταν σταθεροί και γρήγοροι, με σκοπό να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλους τους τομείς.

Μας περιμένει η μεγαλύτερη σεζόν της Formula 1 και όλοι συμφωνούμε, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον τρόπο διαχείρισης των αγώνων, κάνοντας τολμηρές επιλογές, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε Grand Prix».

Αμέσως μετά την παρουσίαση του μονοθεσίου, η Ferrari ανάρτησε βίντεο που δείχνει τους οδηγούς της να βγαίνουν στην πίστα του Μαρανέλο για να κάνουν τους πρώτους γύρους πριν ξεκινήσουν τα επίσημα ελευθέρα δοκιμαστικά της F1.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα