Νικολογιάννης: Κανένα θέμα με Βοτανικό στον Παναθηναϊκό - Πολύ πιθανό να μη βγουν εισιτήρια για Ρεν

Νικολογιάννης: Κανένα θέμα με Βοτανικό στον Παναθηναϊκό - Πολύ πιθανό να μη βγουν εισιτήρια για Ρεν

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, από πλευράς ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ως προς το νέο γήπεδο, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Επίσημη θέση από τον νέο Δήμαρχο δεν έχουμε, παρότι τον ψάχνουμε όλοι. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάρει επίσημη θέση. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η παράταξή του είχε ψηφίσει υπέρ, παρότι ήταν τότε ο κ. Γερουλάνος, όχι ο κ. Δούκας. Και από τον Ερασιτέχνη και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία για τον Βοτανικό και το γήπεδο. Έχουν πέσει υπογραφές για όλα, μην το ξεχνάμε, οπότε τι να πει μετά; Ότι δεν συμφωνεί; Επειδή στην Ελλάδα είμαστε και είναι αναμενόμενο να φτιάχνονται θέματα ακόμα και αν δεν υπάρχουν, ήταν λογικό να δημιουργηθεί μια απορία. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα θέμα», σημείωσε σχετικά.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Πάλμερ-Μπράουν, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα είναι έτοιμος σε έναν μήνα, με το «τριφύλλι» να τον χάνει για τα επόμενα έξι παιχνίδια, με τον Αράο να επιστρατεύεται στα στόπερ αν χρειαστεί και τον Γιοβάνοβιτς να πηγαίνει σε διαχείριση.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην βγουν καν εισιτήρια για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεν, ειδικά σε περίπτωση που έρθουν στη Λεωφόρο και φίλοι της γαλλικής ομάδας, λόγω της μικρότερης χωρητικότητας έναντι του ΟΑΚΑ και όχι μόνο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα