Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα δώσει τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς αγώνες του ο Παναθηναϊκός

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα δώσει τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς αγώνες του ο Παναθηναϊκός

Από την στιγμή που το «ΟΑΚΑ» δεν είναι διαθέσιμο, θα παίξει στη φυσική του έδρα

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα δώσει τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, αφού η UEFA απάντησε καταφατικά στο αίτημα του.

Οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδία να τους επιτρέψει να αγωνιστούν στην Λεωφόρο, μετά το «λουκέτο» που μπήκε στο κεντρικό γήπεδο του «ΟΑΚΑ» εξαιτίας της αστάθειας του στεγάστρου Καλατράβα. Βέβαια, θα χρειαστούν κάποιες… παρεμβάσεις προκειμένου να τηρηθούν όλες οι παράμετροι που θέτει η UEFA για τη χρήση των γηπεδών στο Europa League.

 
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε διαρκής επικοινωνία των στελεχών του Παναθηναϊκού με την UEFA για το θέμα, με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία να δείχνει την απαιτούμενη «ελαστικότητα» ως προς τα κριτήρια γηπέδων της φάσης των ομίλων και να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για διορθωτικές κινήσεις κι εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μέχρι την παραμονή του αγώνα με τη Ρεν.

Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη παίξει στο ΟΑΚΑ με τη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Europa League και νίκησε με 2-0. Τώρα, θα υποδεχθεί τη Ρεν και τη Μακάμπι Χάιφα στη φυσική του έδρα στις 26 Οκτωβρίου και στις 14 Δεκεμβρίου. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα συνεχίσει να παίζει και σε περίπτωση που εξασφαλίσει την πρόκρισή του στη νοκ άουτ φάση του Europa League ή του Europa League.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα