Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συνελήφθη στη Ρουμανία

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συνελήφθη στη Ρουμανία

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και της Κορίνθου, Ντανούτ Λούπου, έχει μπλεξίματα με το νόμο στην πατρίδα του και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.

Ο Λούπου “πιάστηκε” στο Ντουμπάι να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, καθώς του έχει αφαιρεθεί από τις ρουμανικές αρχές από το 2001, οπότε και είχε επίσης συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο 56χρονος Ρουμάνος, που δεν έκανε την καριέρα που μπορούσε εξαιτίας και των καταχρήσεων, αναμένεται πια να οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά γνώριζε για το γεγονός πριν φθάσει στη Ρουμανία.

Ο ίδιος είχε δηλώσει μάλιστα πριν αναχωρήσει από το Ντουμπάι, τα εξής: «Θα φτάσω στη Ρουμανία σήμερα για να παραδοθώ, όπως υποσχέθηκα. Έρχομαι από το Ντουμπάι. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μην γίνει παράσταση στο αεροδρόμιο και να προχωρήσουν κανονικά τα πράγματα. Θα κουβαλήσω τον σταυρό μου, αλλά ελπίζω να μου επιτραπεί να το κάνω με αξιοπρέπεια. Θα εκτίσω την τιμωρία που έλαβα σύμφωνα με το νόμο. Από αυτή τη στιγμή και έπειτα δεν θα δώσω κανενός είδους δήλωση και ελπίζω να είναι όλοι καλά».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα