Πεντάσφαιρος Παναθηναϊκός διέλυσε τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και πλησίασε τον Ολυμπιακό

Πεντάσφαιρος Παναθηναϊκός διέλυσε τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και πλησίασε τον Ολυμπιακό

Ένα άνετο βράδυ είχε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο καθώς επικράτησε του Ατρόμητου με 5-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Οι Πράσινοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο γήπεδο, πήραν ένα... ξεκούραστο τρίποντο και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά απ' τον προπορευόμενο Ολυμπιακό με τον οποίο θα αναμετρηθούν μετά τη διακοπή στο Γ. Καραϊσκάκης...

 Ο Τζούριτσιτς πέτυχε δύο γκολ, ο Παλάσιος, ο Σπόραρ και ο Γερεμέγεφ (για δεύτερη σερί αγωνιστική) από ένα, ενώ την επανεμφάνισή του με τα χρώματα του Παναθηναϊκού έκανε ο Ζέκα, ο οποίος έπαιξε σε επίσημο ματς μετά από έξι χρόνια. Ο Πορτογάλος αποθεώθηκε απ' το κοινό του Τριφυλλιού, πατώντας ξανά το χορτάρι της Λεωφόρου, ενώ πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Ζέκα πάντωςς αποβλήθηκε στο 85' με απευθείας κόκκινη

Ο Παναθηναϊκός άρχισε κάτι περισσότερο από ιδανικά το παιχνίδι καθώς μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ. Ο Μλαντένοβιτς κινήθηκε ταχύτατα απ' την αριστερή πλευρά, έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Τζούριτσιτς, ο οποίος εκτέλεσε με το κεφάλι γράφοντας το 1-0.

 Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί και βρήκαν δεύτερο γκολ στο 32' με τον Παλάσιος. Ο Τζούριτσιτς άνοιξε ωραία το παιχνίδι απ' τα δεξιά και ο Αργεντινός με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0.

Το ημίχρονο έκλεισε ιδανικά για το Τριφύλλι που ουσιαστικά «κλείδωσε» και το τρίποντο. Ο Παλάσιος ανατράπηκε απ' τον Ασεβέδο, ο διαιτητής Μανούχος ειδοποιήθηκε απ' τον VAR για να δει τη φάση και καταλόγιζε πέναλτι, τιμωρώντας παράλληλα τον αμυντικό του Ατρόμητου με κόκκινη κάρτα. Ο Σπόραρ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 45+1 διαμορφώντας το 3-0.

Το... πάρτι του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με τον Τζούριτσιτς να σκοράρει στο 59' για το 4-0 έχοντας και την τύχη μαζί του καθώς σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στο πόδι αμυντικού του Ατρόμητου, προτού προσκρούσει στον Σέρβο και καταλήξει στα δίχτυα.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε απ' τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής όπως εξελίσσεται ο Γερεμέγεφ, ο οποίος και πάλι μπήκε αλλαγή, και πάλι εκτέλεσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (79’ Κώτσιρας), Μλαντένοβιτς, Γεντβάι (58’ Αράο), Σένκεφελντ, Ρουμπέν, Βιλένα (57’ Ζέκα), Τζούριτσιτς (79’ Ιωαννίδης), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ (69’ Γερεμέγεφ).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Κεσχρίντα (88’ Κιβρακίδης), Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ (57’ Φριντγιόνσον), Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Γιουμπιτάνα (46’ Ιμερέκοφ), Βαλένσια (69’ Κουέν), Βέργος (68’ Αντζιέλσκι).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα