Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Στέφαν Γιόβετιτς στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Στέφαν Γιόβετιτς στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Στέφαν Γιόβετιτς στην Ελλάδα για να πλαισιώσει τους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσής του.. Οι διαπραγματεύσεις των ερυθρόλευκων με την Φιλαδέλφεια Γιουνιόν για τον Χουλιάν Καράνσα πέρασαν από χίλια κύματα και έπεσαν στο κενό, με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται πλέον να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία με τον 33χρονο Μαυροβούνιο, ο οποίος ήταν ελεύθερος.

Μάλιστα, ο άλλοτε άσος των Φιορεντίνα, Ίντερ και Μονακό αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 12:15, στη χώρα μας, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνέργασίας με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Επιθυμία και συνάμα επιδίωξη των ερυθρολεύκων είναι άλλωστε να προλάβουν να τον δηλώσουν απόψε στη λίστα της UEFA, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Το who is who του Γιόβετιτς
Ο Γιόβετιτς γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1989, στο Τίτογκρναντ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομώνυμη ομάδα και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ακαδημία της Παρτίζαν.

Η ομάδα του Βελιγραδίου τον παραχώρησε στην Φιορεντίνα αντί 8.000.000 ευρώ το 2008 και πέντε χρόνια μετά (2013), ο Στέφαν πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι η οποία δαπάνησε το ποσό των 26.000.000 ευρώ.

Ακολούθησαν οι μετακινήσεις στην Ίντερ (13.500.000), στη Μονακό (10.500.000) και η Χέρτα από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο. Ο Γιόβετιτς έχει σε συλλογική επίπεδο στην καριέρα του 405 συμμετοχές, 114 γκολ και 55 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε δίαυλο επικοινωνίας και με άλλες δύο περιπτώσεις πέραν του Καράνσα. Ο λόγος γίνεται για τον Μάιρον Μποαντού της Μονακό και τον Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα