Παναθηναϊκός: Το χρήμα δε φέρνει πάντα την ευτυχία

Παναθηναϊκός: Το χρήμα δε φέρνει πάντα την ευτυχία

Ένα όνειρο που ξεκίνησε από εφιάλτης, αφού ο Παναθηναϊκός στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα και θα μπορούσε στο 15', να χάνει με 2 ή ακόμα και 3 γκολ διαφορά.
 
Οι επιθέσεις διαδέχονταν η μια την άλλη και ο εκπληκτικός Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ έδειχνε να ξεπερνά τον εαυτό του πραγματοποιώντας αρκετές εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Η Μαρσέιγ ευτύχησε στο τέλος του ημιχρόνου να έχει σκορ πρόκρισης χάρη στο δεύτερο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, τέρμα που η ομάδα της Αθήνας δέχθηκε στο χειρότερο χρονικό σημείο. 

Οι πράσινοι δεν είχαν άλλη επιλογή, από το να ρισκάρουν και να παλέψουν για τη μεγάλη ανατροπή, απέναντι σε μια ομάδα η οποία στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε σε ένα γήπεδο όπως το Βελοντρόμ, έδρα σκληρή, που δυο τρεις φορές έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου.

Εδώ είναι και το τεράστιο κατόρθωμα της ομάδας του τριφυλλιού, άλλα και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο τελευταίος μέσα στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, κατάφερε να αλλάξει το κλίμα συμβουλεύοντας τους παίκτες, έναν προς έναν για το τι πρέπει να διορθώσουν στο παιχνίδι τους.

Οι σωστές κινήσεις του Σέρβου τεχνικού βοήθησαν την ομάδα να πάρει τα πάνω της και πραγματικά ο Παναθηναϊκός άλλαξε αγωνιστική συμπεριφορά. Βγήκε στο γήπεδο έτοιμος για να πολεμήσει, βάζοντας την μπάλα κάτω και κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία της Μαρσέιγ.

Ο Ιωαννίδης λίγο πριν από το φινάλε έδωσε το φιλί της ζωής με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στην παράταση ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι σαν ομάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Μαρσέιγ. Τα πολυδιαφημισμένα ονόματα με τα πανάκριβα συμβόλαια δεν κερδίζουν πάντα και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη, ύστερα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός φόρεσε και πάλι το Ευρωπαϊκό του κοστούμι και ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους στο Champions League. Αν τα καταφέρει αλλάζει την ιστορία του. Η Μπράγκα απέχει 2780 χιλιόμετρα και το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε ο Ιβάν θα πρέπει να έχει ετοιμάσει την ομάδα για την επόμενη πρόκληση.

.novasports

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα