Ολυμπιακός – Γκενκ: Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε Ρουμάνους που έφτασαν στα ελληνικά σύνορα για το αποψινό ματς

Ολυμπιακός – Γκενκ: Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε Ρουμάνους που έφτασαν στα ελληνικά σύνορα για το αποψινό ματς

«Μπλόκο» στους Ευζώνους, νωρίς σήμερα το πρωί σε επτά Ρουμάνους που έφθασαν στα σύνορα με τελικό προορισμό την Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη βελγική ομάδα Γκενκ, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

Οι Αρχές μπλόκαραν τους αλλοδαπούς που έρχονταν για το ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι οι οπαδοί της Γκενκ είναι αδελφοποιημένοι με συγκεκριμένη ομάδα της Ρουμανίας της οποίας οι επτά είναι οπαδοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαιναν στον Πειραιά όταν τους απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ελλάδα, καθώς στην κατοχή τους εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος σήμερα (10/08) στις 22:00 με την Γκενκ με φόντο την πρόκριση στα play off του Europa League.

 Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο να μην ξεπεράσουν τα όρια προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο την έδρα της ομάδας.

Η τραγωδία της Νέας Φιλαδέλφειας με τον άδικο θάνατο του 29χρονου Μιχάλη από τους μαχαιροβγάλτες χούλιγκαν, έχει κινητοποιήσει τις ελληνικές αρχές που πλέον περνούν από το μικροσκόπιο οποιοδήποτε γκρουπ ατόμων φαίνονται ύποπτοι και σχετίζονται με ποδοσφαιρικά σωματεία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα