Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: Τρεις συλλήψεις πριν το παιχνίδι, ο ένας είχε πάνω του μαχαίρι

Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: Τρεις συλλήψεις πριν το παιχνίδι, ο ένας είχε πάνω του μαχαίρι

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τετάρτης (09/08), έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, λίγο προτού ξεκινήσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ, στον απόηχο των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια και υπό τον φόβο νέων ταραχών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε πως ο ένας από τους συλληφθέντες έφερε πάνω του μαχαίρι, ενώ οι άλλοι δύο είχαν μαζί τους βεγγαλικά.

Υπενθυμίζεται πως μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, έχουν από χθες ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας ώστε να μην επαναληφθούν συμπλοκές χούλιγκαν και στην σημερινή αναμέτρηση και έτσι ολόκληρη η διαθέσιμή δύναμη της ΓΑΔΑ έχει τεθεί επί ποδός και μαζί με ενισχύσεις που ζητηθεί και έχουν φτάσει από άλλους νομούς της χώρας, χιλιάδες αστυνομικοί έχουν βγει στους δρόμους.

Υπό απόλυτη ηρεμία η άφιξη των ομάδων
Νωρίτερα, περίπου 1,5 ώρα πριν τη σέντρα, οι αποστολές του Παναθηναϊκού και της Μαρσέιγ έφτασαν στο γήπεδο κάτω από απόλυτη ηρεμία.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, πάνω από την περιοχή πετά ελικόπτερο της αστυνομίας ενώ στο γήπεδο πέρα από τους δύο παρατηρητές της UEFA υπάρχει και εισαγγελέας.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο ιδιαίτερο σε ό,τι αφορά τα μέτρα ασφαλείας τουλάχιστον περιμετρικά του γηπέδου, πέρα από αυτά που υπάρχουν σε κάθε αγώνα.

Στο "Απόστολος Νικολαΐδης" πρώτη έφτασε η αποστολή της Μαρσέιγ με ελάχιστες αποδοκιμασίες να την συνοδεύουν.

Σχεδόν πέντε λεπτά αργότερα αφίχθηκε στο γήπεδο και η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση.

Αμέσως μετά οι αποστολές των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη τους βόλτα με τα πνεύματα να είναι απόλυτα ήρεμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα