Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Συλλυπητήρια του προέδρου στην οικογένεια του νεκρού – Συγγνώμη στους φίλους μας της ΑΕΚ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Συλλυπητήρια του προέδρου στην οικογένεια του νεκρού – Συγγνώμη στους φίλους μας της ΑΕΚ

Ο άδικος χαμός του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, από Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έφτασαν στην Ελλάδα, έχει προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η αιματηρή συμπλοκή συνέβη χθες το βράδυ, με τον 29χρονο να είναι ένα ακόμα θύμα της οπαδικής βίας στη χώρα.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Κροατικής ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μίρκο Μπάρισιτς, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 29χρονου αλλά και στους «αθλητικούς μας φίλους στην ΑΕΚ». Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δήλωσή του, «η Ντιναμό καταδικάζει έντονα τα ατυχή γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στην Αθήνα».

Αναλυτικά, η δήλωσή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ:

«Η GNK Dinamo καταδικάζει έντονα τα ατυχή γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στην Αθήνα. Εκ μέρους του συλλόγου και προσωπικά, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους γονείς του νεκρού νεαρού.

Επίσης, εκφράζω τα συλλυπητήρια μου και συγγνώμη στους αθλητικούς μας φίλους της ΑΕΚ. Πρέπει να επισημάνω ότι η GNK Dinamo θα συνεχίσει να συνεργάζεται επίμονα με την UEFA προκειμένου όχι μόνο να αποτρέψει τέτοια γεγονότα, αλλά και να μην σκεφτεί καν τέτοιες ταραχές – και είμαι πεπεισμένος ότι θα το πετύχουμε αυτό στο μέλλον, και η συνεργασία με την UEFA μας δίνει κίνητρο να επιμείνουμε σε αυτό».

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα