Νέα Φιλαδέλφεια: Στο σημείο της δολοφονίας του 29χρονου οι παίκτες της ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο σημείο της δολοφονίας του 29χρονου οι παίκτες της ΑΕΚ

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και της διοίκησης της ομάδας βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) στο σημείο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη και άφησαν ένα λουλούδι ως φόρο τιμής.

Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκαν οι αρχηγοί της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι, οι οποίοι άφησαν λουλούδια.

Μαζί τους ήταν ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα επίσης ο Πάνος Αναστασόπουλος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όσον αφορά την επίθεση των χούλιγκανς που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του φίλου της Ένωσης, οι άνθρωποι της ασφάλειας και υπάλληλοι της ΑΕΚ, πέρα από το ότι πρόλαβαν να κλείσουν όλες τις πόρτες του γηπέδου, πολλές από τις οποίες ήταν ανοικτές λόγω της προπόνησης της Ντιναμό που είχε τελειώσει πριν από λίγο αλλά και των καταστημάτων του γηπέδου που ήταν ακόμη ανοικτά, βοήθησαν πολίτες να απομακρυνθούν και προστάτεψαν άλλους κατά την ώρα της επίθεσης.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα