Λιονέλ Μέσι: Σκόραρε το νικητήριο γκολ στο ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι: Σκόραρε το νικητήριο γκολ στο ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε, τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/07, ώρα Ελλάδας), το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα του MLS, και μάλιστα της έδωσε τη νίκη (2-1) στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Κρουζ Αζούλ για το Leagues Cup.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το νικητήριο γκολ στις τελευταίες στιγμές του δεύτερου ημιχρόνου με υπέροχο χτύπημα φάουλ και σφράγισε την – εντός έδρας – επικράτηση της νέας ομάδας του, δηλαδή της αμερικανικής Ίντερ Μαϊάμι.

«Αυτό που είδα, ήταν το γκολ. Είδα το γκολ, ήξερα ότι έπρεπε να σκοράρω», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι στο Apple TV μετά το τέλος του αγώνα, προσθέτοντας: «Ήταν η τελευταία φάση του αγώνα και ήθελα να σκοράρω για να μην πάμε στα πέναλτι. Έτσι, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε αυτή τη νίκη, επειδή είναι ένα νέο τουρνουά και αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Μερικούς μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή, ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στο παιχνίδι στο 54ο λεπτό, με την Ίντερ Μαϊάμι να προηγείται με 1-0. Η μεξικανική Κρουζ Αζούλ, όμως, ισοφάρισε στο 65ο λεπτό (1-1). Έπειτα από αρκετές κοντινές φάσεις, ο Αργεντινός άσος έκανε την υπέρβαση στο 94ο λεπτό και ολοκλήρωσε με ένα όμορφο γκολ το παραμυθένιο ντεμπούτο του στις ΗΠΑ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που είναι ένας εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι, δήλωσε στο Apple TV μετά το τέλος του αγώνα: «Μόλις είδα το φάουλ που δόθηκε, σκέφτηκα ότι έτσι πρέπει να κερδίζει κανείς, ειδικά όταν έχεις παίκτες όπως ο Λέο [Μέσι] και ο Σέρχιο [Μπούσκετς] στο γήπεδο. Αυτή είναι μια τόσο ξεχωριστή βραδιά για εμάς, για την οικογένειά μας, για όλους εκείνους που βρίσκονται σε αυτό το γήπεδο, για εσάς παιδιά. Είναι μια τέτοια στιγμή γι' αυτή τη χώρα, είναι μια τέτοια στιγμή για αυτό το πρωτάθλημα και είναι μια πολύ περήφανη στιγμή για εμάς».

Το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ παρακολούθησαν από κοντά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, η Σερίνα Ουίλιαμς και η Κιμ Καρντάσιαν.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα