Γιάννης Αλαφούζος: Δεν ξέρω αν η Κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Γιάννης Αλαφούζος: Δεν ξέρω αν η Κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Νομίζετε ότι βλέπω γύρω μας συνθήκες για να μην είναι απογοητευμένος; δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Βοτανικό, αναφερόμενος στη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο των δηλώσεων του για την έναρξη των πρόδρομων εργασιών για τον γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αφού μίλησε για το έργο του Βοτανικού και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το καλύτερο γήπεδο και τις καλύτερες προπονητικές εγκαταστάσεις, ο Γιάννης Αλαφούζος άφησε τα… βέλη του, για το θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναρωτήθηκε εάν υπάρχει διάθεση από την Κυβέρνηση να την αντιμετωπίσει.

 Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο. Θα δώσει ένα καινούριο σημείο αναφοράς στην πρωτεύουσα. Για τον Παναθηναϊκό είναι ακόμα πιο σημαντικό, γιατί θα αποκτήσει ένα πάρα πολύ σύγχρονο γήπεδο. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι το πιο ωραίο στην Ελλάδα αλλά αυτό είναι δεδομένο ότι θα το πίστευα ασχέτως εάν ήταν ή δεν ήταν. Τελειώνουμε και στο Κορωπί. Θα έχουμε έξι γήπεδα για προπονήσεις, ξενοδοχείο και θα είμαστε η ομάδα με το καλύτερο γήπεδο και τις καλύτερες υποδομές ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Βέβαια, υπάρχει μια τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη βλέπουμε καθημερινά, αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση και δεν ξέρω και εάν είναι διατεθειμένη, εάν θέλει να την αντιμετωπίσει, τόνισε ο κ. Αλαφούζος και πρόσθεσε:

 Την δυσαρέσκειά μας την έχουμε εκφράσει πολλές φορές. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι, αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόσουν, αντί να τους αγνοούν, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα. Έχω κάποιο λόγο να μην είμαι απογοητευμένος; Βλέπετε γύρω μας συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;.

Οι δηλώσεις στο 18:31 του video που ακολουθεί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα