Νέο γήπεδο Παναθηναϊκού: Ξεκινούν την Πέμπτη οι πρόδρομες εργασίες στον Βοτανικό

Την Πέμπτη (6/4) θα ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, όπως ενημέρωσε ο δήμος Αθηναίων, παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη, του Γιάννη Αλαφούζου, του Τάκη Μαλακατέ αλλά και με εκπροσώπηση της κυβέρνησης μέσω των υπουργών Γιώργου Γεραπετρίτη, Θόδωρου Σκυλακάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με το πλάνο, οι πράσινοι θα πρέπει να έχουν αποκτήσει το νέο τους γήπεδο το 2026. Μέχρι τότε είναι αρκετά τα βήματα που πρέπει να γίνουν και το πρώτο θα γίνει αύριο Πέμπτη (6/4) με την έναρξη των πρόδρομων εργασιών.

Όπως ενημέρωσε ο δήμος, στις 12:30 θα ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες που αφορούν τον καθαρισμό του χώρου. Εκεί θα είναι ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, μαζί με τους Γιώργο Γεραπετρίτη (υπουργός Επικρατείας), Θόδωρο Σκυλακάκη (αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών), Άδωνι Γεωργιάδη (υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Alpha Bank, Βασίλη Ψάλτη.

Εικόνες από την επιθεώρηση του χώρου θα μεταδοθούν live μέσα από το επίσημο κανάλι του Κώστα Μπακογιάννη στο Youtube.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα