Τελικό: Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 3 - 1

90'+3' Τέλος του ματς. Σπουδαία νίκη για την Ξάνθη, 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βασιλακάκης απέναντι από τον Ντοναρούμα, τον πλασάρει, ΜΕΓΑΛΗ απόκρουση του Ιταλού γκολκίπερ!

82' Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη!

Ο Λισγάρας προσπαθεί να κάνει την προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ, διώχνει σε κόρνερ ο Ντοναρούμα.

70' Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη!

Δυνατό, ξερό σουτ του Ιωαννίδη, μειώνουν οι Αρκάδες!

53' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Τρίπολης, 3-1!

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου!

45'+1' Τέλος πρώτου 45λέπτου!

39' Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα.

33' Κίτρινη κάρτα στον Φερνάντεζ.

Τρία στα τρία για τους Ακρίτες, που ΔΕΝ παίζονται στην κόντρα επίθεση! Σκόρερ ο Μπλάζιτς, που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με το αριστερό, νικάει τον Ντοναρούμα!

30' ΓΚΟΛ η Ξάνθη, 3-0!

28' Κίτρινη κάρτα στον Λουσέρο.

20' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Μετά τις τρεις... υποψίες για γκολ, τώρα οι Αρκάδες χάνουν ένα σχεδόν σίγουρο τέτοιο! Σουτ του Καλτσά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς!

ΣΟΚ για τον Αστέρα Τρίπολης, που δεν πτοήθηκε από το πρώτο γκολ που δέχτηκε, βγήκε στην επίθεση, είχε τρεις προϋποθέσεις -μέσα σε ένα δεκάλεπτο- για να ισοφαρίσει, αλλά οι Ακρίτες έχουν 100% ευστοχία στις ευκαιρίες τους και προηγούνται 2-0, με τα πρώτα γκολ τους στα Πηγάδια φέτος!

Κόντρα... εντελώς στη ροή του αγώνα, η Ξάνθη, στη δεύτερη τελική της στο ματς, διπλασιάζει τα τέρματά της με καταπληκτικό σουτ του Γιουνές έξω από την περιοχή!

14' ΓΚΟΛ για την Ξάνθη, 2-0!

2' ΓΚΟΛ για την Ξάνθη, 1-0! Κεφαλιά του Βασιλακάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα! Αυτό είναι το πρώτο, εντός έδρας τέρμα της ακριτικής ομάδας στη φετινή σεζόν!

1' Ξεκίνησε το ματς!

Παρακολουθήστε τη αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Super League ανάμεσα σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης, στα Πηγάδια.

Οι Ακρίτες είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες βρίσκονται στη 10η με 10.

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι πρώτοι πέτυχαν σπουδαίο «διπλό» (2-3) στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ενώ οι δεύτεροι έμειναν στο 1-1 με την ΑΕΛ, στην Τρίπολη.

Η Ξάνθη τα πηγαίνει εξαιρετικά εκτός έδρας (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα), στα Πηγάδια, ωστόσο, ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη! Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης «τρέχει» αήττητο τριών αγωνιστικών, στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια...

Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων, στην αναμέτρηση την οποία θα διευθύνει ο διαιτητής Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς, Λισγάρας.

Στον πάγκο των γηπεδούχων κάθονται οι: Κοζίτσκι, Τσάβες, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Κώτσιρας, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μάσα, Ιωαννίδης, Φερνάντεζ, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καλτσάς, Μπέρτος, Χαμντανί, Ιγκόρ.

Και στον πάγκο των φιλοξενούμενοι βρίσκονται οι: Κοζίτσκι, Τσάβες, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Κώτσιρας, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα