Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Εθνική. Δείτε το χρυσό γκολ της ισοφάρισης

Με εκπληκτικό γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις η Εθνική ισοφάρισε 1-1 τη Βοσνία και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018. Η Βοσνία είχε προηγηθεί με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς στο 32' (η μπάλα βρήκε πρώτα στο δεξί δοκάρι του Καρνέζη, στη συνέχεια στην πλάτη του και κατέληξε στα δίχτυα).

Σε ένα ματς που έδειχνε χαμένο και πιθανότατα να άφηνε την Εθνική εκτός Μουντιάλ, αφού ακολουθούν τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια με το Βέλγιο και τη Βοσνία, ο Γιώργος Τζαβέλλας κατάφερε στο 95' να κρατήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σ' ένα κακό βράδυ για την Εθνική στο Καραϊσκάκη είναι επιτυχία που παίρνει έναν βαθμό και παραμένει στο κόλπο για τη 2η θέση. Η συνέχεια παραμένει δύσκολη αλλά αυτό το γκολ στο 95' του Τζαβέλλα ίσως αποδειχθεί το πιο σημαντικό στον όμιλο.

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω των αποβολών του Παπαδόπουλου με απευθείας κόκκινη στο 80΄ και του Τζέκο με δεύτερη κίτρινη.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Μανιάτης (61' Γιαννιώτας), Σάμαρης, Μάνταλος (86' Καρέλης), Φορτούνης, Σταφυλίδης, Μήτρογλου

ΒΟΣΝΙΑ (Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70' Σούνιτς), Κολάσινατς, Βράνιες, Ιμπίσεβιτς (84' Ντούριτς), Πιάνιτς, Τζέκο, Λούλιτς, Ζουκάνονιτς, Χαϊροβιτς (87' Μπίτσακσιτς), Γιάγιαλο

Δείτε το Γκολ στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα