Προκριματικά Μουντιάλ: Αναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Ελλάδα, Βοσνία

Σε υψηλούς τόνους και σε «πολεμική» διάθεση κινήθηκε το… pregame της Ελλάδας με την Βοσνία, με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν... θέμα από το πουθενά και να βάζουν «φωτιά» στο ματς λίγες ώρες πριν τη «σέντρα»!

Οι Βόσνιοι «χρεώνουν» στους ανθρώπους της Ελλάδας «εσκεμμένη» καθυστέρηση στην άφιξη του πούλμαν, που μετέφερε την αποστολή στο ΟΑΚΑ για να προπονηθεί! Όπως κατήγγειλαν το πούλμαν έφτασε στο ξενοδοχείο στις 18:45 την ώρα που η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 18:30.

Μαραθώνιος 2016: Η σωστή διατροφή πριν και μετά


Συν τοις άλλοις, οι Βόσνοι κατήγγειλαν ελλειπή μέτρα ασφαλείας! Και «φώναξαν» για το γεγονός πως το περιπολικό που συνόδεψε την αποστολή ήταν πίσω από το πούλμαν και όχι μπροστά (όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι) για να ανοίγει δρόμο και να διευκολύνει την μετακίνηση ως το ΟΑΚΑ.

Οι απειλές των Βόσνιων και η απάντηση της ελληνικής πλευράς
Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Ελλάδα, Βοσνία - Απειλές και συγγνώμη των φιλοξενούμενων
Οι Βόσνιοι από την πρώτη στιγμή που πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο για να προπονηθούν είχαν νεύρα και ξεστόμισαν διάφορα… γαλλικά για τη χώρα μας. Εκτόξευσαν, μάλιστα, απειλές για τον αγώνα των δύο ομάδων στη Βοσνία! Τα όσα είπαν έπεσαν στην αντίληψη των Ελλήνων παραγόντων που έχουν «χρεωθεί» την αποστολή των Βόσνιων και για αυτό το λόγο η ελληνική ομάδα ενημέρωσε τον Τσέχο παρατηρητή του αγώνα και έκανε καταγγελία στη FIFA.  

Όπως έλεγαν από την ελληνική πλευρά για την καθυστερημένη άφιξη στο γήπεδο ευθύνονται τόσο οι παίκτες και συνολικά το team των φιλοξενούμενων που καθυστέρησαν να κατέβουν από το ξενοδοχείο, όσο και η κίνηση στους δρόμους. Εξηγούσαν, μάλιστα, πως ζήτησαν από τους Βόσνιους να αποχωρήσουν 45 λεπτά νωρίτερα από το ξενοδοχείο, προκειμένου να είναι 100% σίγουροι ότι θα φτάσουν στην ώρα της. Πρόσθεταν, μάλιστα, ότι από την στιγμή που η προπόνηση των Βόσνιων δεν ήταν «επίσημη» δεν ήταν καν υποχρεωμένοι να έχουν περιπολικό, αλλά φρόντισαν τόσο για το όχημα της αστυνομίας, όσο και για την παρουσία stewards στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρχουν απρόοπτα.

Μπίκας: Μου έκαψαν το σπίτι. Τελείωσα από το ποδόσφαιρο



Η ελληνική πλευρά δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι θέλει να ρίξει τους τόνους και το Σάββατο η βοσνιακή πλευρά κινήθηκε προς αυτήν την κατεύθυνση με τον τιμ μάνατζερ των φιλοξενούμενων να ζητάει συγγνώμη για όλα όσα είχαν προηγηθεί, την ώρα που ο παρατηρητής του αγώνα διαβεβαίωνε ότι δεν έχει γράψει τίποτα από όσα προκάλεσαν τα παράπονα των Βόσνιων.

Φόβοι για επεισόδια!

Την ίδια ώρα στις τάξεις της ομοσπονδίας και της αστυνομίας υπάρχουν φόβοι για επεισόδια με πρωταγωνιστές τους Βόσνιους! Οι φιλοξενούμενοι έχουν προμηθευτεί περίπου 900 εισιτήρια για την αναμέτρηση και αναμένονται οδικώς στη χώρα μας. Και μόνο από την δική τους παρουσία υπάρχουν φόβοι, αλλά κάποιες φήμες για παρουσία (και) Σέρβων δημιουργούν τρόμο στις αρχές, που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι μπορεί να υπάρξει.. συνάντηση αυτών των δύο ομάδων.

sdna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα