Άδικη ήττα στο φινάλε για Παναθηναϊκό από Θέλτα

Το τριφύλλι ήταν εξαιρετικό στο «Μπαλαΐδος», για 80’ ήταν ανώτερο από την Θέλτα, αλλά η αστοχία του στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε, η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Μπάντι να κλείσει τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Ιμπάρμπο στο 67’ (τον έσπρωξε ο Καμπράλ που θα έβλεπε και κόκκινη κάρτα) και οι… δύο τελικές(!) των Γαλιθιάνων υπέγραψαν το άδικο 2-0 για τον Παναθηναϊκό, στην 2η αγωνιστική του Europa League.

Ο Γκουιντέτι ήταν ο «χρυσός» σκόρερ στο 84’ μετά από ωραία μπαλιά του Βας (είχε μπει σαν αλλαγή), στην μοναδική πράσινη αδράνεια της άμυνας στο παιχνίδι, ενώ ο δεύτερος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ λίγο αργότερα, έγινε από δημιουργός, εκτελεστής της ελληνικής ομάδας...

Μία αλλαγή έκανε σε όλο το ματς ο Αντρέα Στραματσόνι -βάζοντας στο ματς τον Εμποκού αντί του Κουτρουμπή στο 87'- ωστόσο δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, δεδομένου πως μεσοαμυντικά στον πάγκο υπήρχαν μόνο «πιτσιρικάδες», λόγω των πολλών απουσιών που «λάβωσαν» τον Παναθηναϊκό.

Βαθμολογία

1. Άγιαξ 6

2. Θέλτα 4

3. Σταντάρ 1

4. Παναθηναϊκός

Επόμενη αγωνιστική (20/10)

Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός

Θέλτα-Άγιαξ

Θέλτα: Αλβάρες, Μάγιο, Φόντας, Τζόνι Κάστρο, Καμπράλ, Ερνάντες, Ντίας, Ναράνχο (60’ Πιόνε Σίστο), Σενιέ (71’ Βας), Γκουιντέτι, Ρόσι (79’ Άσπας).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Λουντ, Κουλιμπαλί, Σάμπα, Μολέδο, Κουτρουμπής (87’ Εμποκού), Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμο, Μπεργκ.

Πηγή: Sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα