Ο Παναθηναϊκός θέλει θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει σε πρόκριση

Κόντρα και στην παράδοση στην Ιβηρική χερσόνησο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει (20:00-OTESport 2) στο Βίγκο την Θέλτα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «πράσινοι» θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη επί ισπανικού εδάφους, με τον Άρη να είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει επιστρέψει με «τρίποντο» από τη Μαδρίτη στα 51 χρόνια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η Θέλτα δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση με δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στο Βίγκο χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη (Χουλτ, Γουακάσο, Ιβανόφ και Μέστο) και δύο αναπληρωματικά που μπορούσαν να δώσουν λύση (Λέτο και Μπουμάλ).

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να παρατάξει με 3-4-2-1 τον Παναθηναϊκό. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τρία στόπερ, τους Μολέντο, Σάμπα και Κουτρουμπή, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Λουντ (αριστερά) και ο Κουλιμπαλί (δεξιά).

Στον άξονα θα είναι ο Λεντέσμα με τον Ζέκα, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν ο Ιμπάρμπο με τον Εμποκού ή τον Βιγιαφάνιες και στην κορυφή ο Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Ξενόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Στάικος και Ρινάλντι.

Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί θα παραταχθούν με 4-2-3-1 και το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν οι: Σέρχιο, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Γιόνι, Χερνάντες, Ντίαζ, Σένιε, Ρόσι, Ναράνχα και Γκουϊντέτι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα