Σάντσεθ: Δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να δουλέψουμε

Ικανοποιημένος από το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ στις δηλώσεις που έκανε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα θέλει δουλειά, πρέπει να βγάλει ότι προετοιμάζει στο γήπεδο ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος.Αναλυτικά:«Επιστρέψαμε στην ελληνική οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πραγματικά δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε. Είναι καιρός μόνο για δουλειά και πρέπει να βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους», είπε αρχικά.

Για τα πρώτα του συμπεράσματα: «Είναι το πρώτο ματς, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να φτιάξουμε τη φυσική μας κατάσταση. Σήμερα είδα καλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, βγάλαμε πράγματα που δουλέψαμε στην άμυνα και στο επιθετικό κομμάτι».

Για την επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Όπως είπα και πριν είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα είναι σίγουρα πολύ ευχάριστο το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε ζήσει και εγώ και ο βοηθός μου μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο. Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας μέσω της απόδοσης και των αποτελεσμάτων που θα φέρει η ομάδα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα