Εuro 2016: Μπορεί να κάνει την έκπληξη η Αλβανία;

Ο Τζάνι Ντε Μπιάζι ανυπομονεί για το πρώτο ματς της Αλβανίας απόψε Σάββατο 10 Ιουνίου σε τελική φάση Euro και ενόψει της πρεμιέρας με την Ελβετία εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του τουρνουά.

"Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, έχω μεγάλες προσδοκίες. Είδαμε τι συνέβη με την Λέστερ, είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός αλλά μπορεί να συμβεί και σε εμάς", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας και συνέχισε:

"Είμαι πολύ υπερήφανος που έχω ένα γκρουπ παικτών που μας επέτρεψαν να προκριθούμε με την αξία μας στα τελικά του Euro. H νίκη επί της Πορτογαλίας στο ξεκίνημα των προκριματικών μας γέμισε με πίστη και αυτοπεποίθηση και στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε στην Γαλλία.

Δεν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι υπό πίεση, έχω μεγάλες προσδοκίες όπως όλη η χώρα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε, το σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό του Σαββάτου με την Ελβετία. Θα πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Στον πάγκο με Ελβετία ο Κάτσε!

Ο Κάτσε δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ντε Μπιάζι για την πρεμιέρα, ωστόσο ο μέσος του ΠΑΟΚ τονίζει το πόσο τυχερός είναι που βρίσκεται στο Euro.
Στον πάγκο με Ελβετία ο Κάτσε!

Ο Ντε Μπιάσι ετοιμάζει τα τελικά του πλάνα για την πρεμιέρα με την Ελβετία και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Panorama» ο Εργκις Κάτσε αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο. Ωστόσο, αυτό που καίει τον μέσο του ΠΑΟΚ είναι η καλή πορεία της Αλβανίας «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος θα παίξει ή όχι. Οποιος αγωνίζεται βοηθά τους μέσα, όποιος είναι εκτός είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να βοηθήσει. Είμαστε 23 στην αποστολή, όχι 11 και όλοι βοηθάμε. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Εχουμε μια καλή ομάδα και το δείξαμε στα ματς του ομίλου. Αν παίξουμε ως ομάδα θα τα καταφέρουμε»

sport24

gazzetta

Στον πάγκο με Ελβετία ο Κάτσε!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα