Εuro 2016: Βρίσκομαι εδώ για να το απολαύσω δηλώνει ο Παγέ

Στη μεγάλη τιμή πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της Γαλλίας στάθηκε ο πρωταγωνιστής των «Μπλε», Ντιμίτρι Παγέ, τονίζοντας πως θέλει να απολαύσει την παρουσία του στη διοργάνωση.


Με το καταπληκτικό του τέρμα, ο Ντιμίτρι Παγιέ έδωσε τη νίκη στη Γαλλία με 2-1 απέναντι στους Ρουμάνους, έχοντας νωρίτερα πιστωθεί και την ασίστ στο γκολ του Ζιρού, κερδίζοντας δίκαια τον τίτλο του MVP στην πρεμιέρα του Euro.

Παρόλα αυτά ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ δε θέλησε να σταθεί στη δική του απόδοση και αρκέστηκε να σταθεί στην χαρά και την ικανοποίηση που του δίνει η παρουσία του στη διοργάνωση.

«Είναι μια μεγάλη τιμή για 'μένα. Μπορεί η Ρουμανία να μην κατάφερε να μας απειλήσει και τόσο, όμως μας πήρε αρκετή ώρα να μπούμε στο ματς. Είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς. Το γκολ που σημείωσα μας δίνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Εκεί οφείλεται και η αντίδραση μου και τα δάκρυα στο τέλος. Ή παρουσία μου εδώ είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και θυσιών. Σε σχέση με κάποιους συμπαίκτες μου, πολλοί θεώρησαν έκπληξη της παρουσία μου στην αποστολή της ομάδας. Βρίσκομαι εδώ για να το απολαύσω. Με αυτή τη νοοτροπία αγωνίστηκα και προσπάθησαν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ωρίμασα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Η νίκη αυτή μα επιτρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια με ηρεμία. Το γεγονός πως αγωνίστηκα μπροστά στην οικογένεια μου, μου έδωσε δύναμη».

gazzetta

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα