Σπανούλης: Αφιερωμένο στον πατέρα του Γιώργου

Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου πρωταγωνιστή Βασίλη Σπανούλη, του αρχηγού του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού, από τη συνέντευξη τύπου.

«Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον πατέρα του αδελφικού μου φίλου Γιώργου Πρίντεζη. Στην γυναίκα μου που είναι συνέχεια δίπλα μου. Στην οικογένειά μου. Στον προπονητή μου. Στους συμπαίκτες μου. Στην ιατρική ομάδα. Δεν είναι όλα ρόδινα όσο τα βλέπετε».

Λίγο νωρίτερα στα αποδυτήρια, ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων", τόνισε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που κατακτήσαμε τον στόχο μας, το πρωτάθλημα. Μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει back to back στο πρωτάθλημα αλλά και να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο κι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Έγιναν πολύ μεγάλα παιχνίδια και στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι, βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε με καρδιά και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου κι εκεί τελειώνουν όλα.

Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον συγχωρεμένο τον πατέρα του Γιώργου (Πρίντεζη), με τον οποίο με συνδέει πολύ μεγάλη φιλία, το αφιερώνω στη γυναίκα μου που είναι συνέχεια δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα, στα παιδιά μου, στον πατέρα μου που με βλέπει από ψηλά, στον αδελφό μου και τη μητέρα μου, στους προέδρους της ομάδας που είναι συνέχεια δίπλα μας, στον κόσμο μας, στους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ περήφανος, αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα