Στον τελικό του Champions League η Ρεάλ, 1-0 την Σίτι

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία. Οι «μερένχες» θα αντιμετωπίσουν στον τελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ματς-ρεβάνς του τελικού του 2014. Το ματς κρίθηκε από την προσπάθεια του Μπέιλ στο 20', ωστόσο το γκολ κατοχυρώθηκε ως αυτογκόλ του Φερνάντο.

Η Σίτι στάθηκε άτυχη στην αρχή του αγώνα, καθώς ο Βινσέντ Κομπανί τραυματίστηκε στο 10ο λεπτό και τη θέση του πήρε ο Μανγκαλά. Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε την ανισορροπία που προκλήθηκε στην άμυνα των Άγγλων και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 20’ ο Μπέιλ νίκησε τον Χαρτ, ωστόσο το τέρμα χρεώθηκε αυτογκόλ στον Φερνάντο.

Οι «Πολίτες» του Πελεγκρίνι μετά το 30’ άρχισαν να κερδίζουν μέτρα, όμως στο 35’ ο Πέπε λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ. Για τη Σίτι στο 44’ ο Φερναντίνιο σημάδεψε με δυνατό σουτ το δοκάρι του Νάβας και έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Δοκάρι είχε και ο στο 63’, ενώ η Ρεάλ στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την πρόκριση, ενώ η Σίτι πνιγόταν στο άγχος της. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και η Ρεάλ θα βρεθεί στον τελικό για να διεκδικήσει τον τίτλο για 11η φορά στην ιστορία της.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (ΕΡΤ 1)

Γκολ: 20' αυτ. Φερνάντο

Κίτρινες κάρτες: Ντε Μπρούινε, Φερνάντο, Οταμέντι

Κόκκινες κάρτες: -

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (88' Κόβατσιτς), Κρόος, Ίσκο (68' Χάμες Ροντρίγκες), Μπέιλ, Χεσέ (56' Λούκας), Ρονάλντο.

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί (10' Μανγκαλά), Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Τουρέ (61' Στέρλινγκ), Ντε Μπρούινε, Νάβας (69' Ιχεανάτσο), Αγκουέρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα