Καλά τα ... ΠΑΣ, 3-0 τον ΟΦΗ

Με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα το εμπόδιο του ΟΦΗ στον μεταξύ τους αγώνα για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου επικράτησε με το ευρύ 3-0 των Ηρακλειωτών στους Ζωσιμάδες κι έφτασε τους 16 βαθμούς, με τους «μελανόλευκους» αντίθετα να παραμένουν στους 10.

Το σκορ άνοιξε στο 30' ο Τσάβες, όταν ο Λόρια απέκρουσε το πρώτο σουτ του Ίλιτς αλλά δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Αργεντινός έκανε εύκολα από κοντά το 1-0.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας απέκρουσε και το σουτ του Μανιά στο 43', ωστόσο ένα λεπτό αργοτερα ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακόστα από τον Ράζακ και ο Τσάβες διπλασίασε εύκολα από τα 11 μέτρα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με νέο πέναλτι ο Ίλιτς στο 87', παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Αντελέγε ανατρέποντας τον Γιάκο, με αποτέλεσμα ο αμυντικός του ΟΦΗ να αποβληθεί.

Κίτρινες: Τσάβες, Χαρίσης

Κόκκινες: 86΄ Αντελέγε

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73΄ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (78΄ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (69΄ Χαρίσης), Λίλα.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46΄ Πετρόπουλος), Ράζακ, Φερνάντεθ (67΄ Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56΄ Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα