Μίτσελ: Σεβασμός στη Γιούβε, αλλά ...

Με τις γνωστές χιουμοριστικές ατάκες του και με πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Γιουβέντους, ο Μίτσελ ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου την αυριανή αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραίσκάκη .

Ο Ισπανός αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει οριστικά ο Ντομίνγκες, ενώ κάλυψε απολύτως τον Μποτία και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για τους παίκτες του, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός θα σεβαστεί την αντίπαλό του αλλά είναι έτοιμος να συνεχίσει το δικό του δρόμο.

Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

Μια ανάλυση των στοιχείων που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός και αν θα ξεκινήσει ο Τσόρι!

«Θα παίξει ο Τσόρι και το γνωρίζει κι ο ίδιος. Ελπίζουμε να είναι σημαντικός για εμάς, όπως κάνει πάντα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πάντα αποφασίζει να είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς.  Είμαστε κάπου ανάμεσα, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς. Έχουμε αποδείξει, όχι μόνο με την Ατλέτικο αλλά και πέρσι, ότι μπορούμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Και με την Μάλμε έγινε το ίδιο, αλλά κάναμε λάθη στις περιοχές. Πέρυσι σε παρόμοιο ματς στη Λισαβόνα το αποτέλεσμα ήταν καλό για εμάς. Γι΄αυτό είμαστε ανάμεσα στα δύο προηγούμενα ματς κι εμείς θα πρέπει να καθορίσουμε το επίπεδό μας ώστε να μη μπούμε σε περιπέτειες όπως με τη Μάλμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, πολύ περισσότερο όταν είναι η Γιουβέντους, όμως κι εμείς θα συνεχίσουμε το δρόμο μας. Ο κόσμος μιλάει καλά για το ποδόσφαιρό μας και την έδρα μας. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, πριν από το ματς να μιλάμε για την ατμόσφαιρα στην έδρα μας και μετά το ματς να μιλάμε για το ποδόσφαιρο που έχουμε δείξει».

Αν τον ανησυχεί ότι ο Ολυμπιακός δέχεται πιο πολλά γκολ από πέρυσι και ένα σχόλιο για τον Μποτία που δέχεται αρνητική κριτική

«Σε σχέση με πέρσι έχουμε δεχτεί ακριβώς τα ίδια γκολ, τέσσερα. Πέρυσι τα είχαμε δεχτεί από την Παρί, άρα έχουμε ακριβώς τον ίδιο αριθμό. Ποτέ δε μου αρέσει να σχολιάζει την απόδοση ενός παίκτη, αλλά συνολικά της ομάδας. Δεν δέχεται τα γκολ ο Μποτία, τα δέχεται η ομάδα. Ο Μποτία δεν παίζει μόνος του. Η ευθύνη για την επιλογή των παικτών σε κάθε περίπτωση είναι του προπονητή. Με την Ατλέτικο ο Μποτία είχε παίξει πολύ καλά όπως και η ομάδα, τότε δεν είχε γίνει καμία ερώτηση για τον Μποτία. Μην προσπαθείτε να με κάνετε να μιλήσω αρνητικά για κάποιον παίκτη. Πάντα θα τους υπερασπίζομαι. Και τον Μποτία και άλλους παίκτες που κάποιες φορές δεν έχουν παίξει καλά».

Μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός αυτό που λένε οι Ιταλοί ότι πιο πολύ φοβούνται την ατμόσφαιρα του γηπέδου παρά την ίδια την ομάδα

«Σε δύο ώρες θα είναι εδώ ο κ. Αλέγκρι. Πιστεύω ότι θα μιλήσει πιο πολύ για την ομάδα μας παρά για την ατμόσφαιρα. Ή και για την ατμόσφαιρα, αλλά και για την ομάδα».

Ερώτηση Ιταλού: Ο Λίπι είπε ότι η Γιουβέντους δεν είναι το ίδιο σκληρή. Κι αν προτιμά τον Γιορέντε ή τον Μοράτα.

«Η Γιουβέντους του Κόντε είναι διαφορετική από αυτή του Αλέγκρι. Δεν μπορώ να συγκρίνω αν είναι πιο δυνατή ή άγρια αλλά σίγουρα είναι το ίδιο καλή. Δεν πιστεύω ότι ο Λίπι ήθελε να μειώσει την τωρινή Γιουβέντους, ήθελε να πει ότι είναι διαφορετική. Ο Γιορέντε δεν έχει σκοράρει ακόμα, ο Μοράτα είναι τέλειος ποδοσφαιριστής. Τον γνωρίζω πολύ καλά, από τα 15 είναι στη Ρεάλ, εγώ τον είχα φέρει από την Χετάφε .. Θα προτιμούσε ο Αλέγκρι να μη βάλει κανέναν τους (γέλια...). Πιστεύω όμως ότι τελικά θα παίξει ο Μοράτα».

Πιστεύει ότι το ματς θα είναι ανοιχτό όπως στην πρεμιέρα ή αν θα επαληθευτεί ο Ρομπέρτο που είπε ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει 1-0 με κεφαλιά του Κασάμι .

«Ποτέ κανείς δεν ξέρει αν θα είναι ανοιχτό το ματς. Και με την Ατλέτικο δεν περιμέναμε ότι θα βάλουμε τρία γκολ σε μια τέτοια ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για ένα ματς υψηλού επιπέδου. Αν κερδίσουμε 1-0 με κεφαλιά του Κασάμι θα είναι ωραίο. Να δούμε αν θα παίξουμε ο Κασάμι, έχουμε αποκαλύψει τα μυστικά μας στον κ. Αλέγκρι. Πρέπει να κρύψουμε κατί. (γέλια...). Ας πάρουμε το αποτέλεσμα κι ας το βάλει ο Αλκόρτα από κόρνερ».

Η Γιουβέντους θα παίξει με 3-5-2. Διαφοροποιεί αυτό τα πλάνα του;

«Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε ομάδα με τέτοιο σχήμα, έγινε και στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ. Ο Γκατούζο είναι Ιταλός (γέλια...). Πιστεύω ότι και η Μάλμε έπαιξε με τρεις ή πέντε αμυντικούς. Πιστεύω ότι η Γιουβέντους ξέρει να συνδυάζει πολύ καλά τη διάταξή της. Εμείς γνωρίζουμε περίπου πως θα εμφανιστεί η Γιουβέντους και έχουμε μία ιδέα για το πως θα την αντιμετωπίσουμε».

Έχει καταλήξει στην άμυνα, ποιοί θα παίξουν; Ο Αμπιντάλ είναι καλά;

«Σε λίγο θα σας του πω όλους (γέλια)... Ναι ο Αμπιντάλ είναι καλά. Εδώ και καιρό είχε ζητήσει να κάνει ένα ταξίδι και συμφωνήσαμε να είναι τώρα επειδή δεν θα έπαιζε με τον Εργοτέλη. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη να μην έπαιζε αύριο».

Ερώτηση Ιταλού: Ήταν πιο χρήσιμες οι συμβουλές του Τοροσίδη ή του Μανωλά;

«Μίλησα και με τους δύο, μόνο που το κακό ήταν ότι μίλησαν στα ελληνικά (γέλια...). Σίγουρα κάνουν καλά τη δουλειά τους και το μόνο που τους ζητήσαμε είναι αύριο να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό. Έχω φίλους και στη Γιούβε και στη Ρόμα, άρα δεν έχω προτίμηση, ας έρθουν ισοπαλία»...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα