Άνετος ο Εργοτέλης στον Βόλο

Στο παιχνίδι των ουραγών, Εργοτέλης και Νίκη Βόλου ζητούσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι την πέτυχαν με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Δερμιτζάκη έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης αφού πήρε τη νίκη με 4-1 με τα γκολ των Μπογκντάνοφ, Νόσκοβιτς, Χαλκιαδάκη και Γιουσούφ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Εργοτέλης στα προηγούμενα τρία παιχνίδια είχε πετύχει μόλις ένα γκολ. Το μοναδικό τέρμα της Νίκης, και δεύτερο στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Ίβενς. Με την λήξη του αγώνα οι φίλοι της Νίκης αποδοκίμασαν τους παίκτες του Φαντενμπρούκ.

Α' ημίχρονο:

Η Νίκη μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και ζητούσε από την αρχή το γκολ, αφού η νίκη ήταν επιτακτική μετά τις 3 ήττες στην πρώτες 3 αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ. Στο 7' ο Κοτσαρίδης εκτελεί ένα φάουλ ωστόσο η μπάλα φεύγει έκτος. Στο 11' ο Μουζακίτης κάνει την σέντρα σουτ, με τον Λυκογιάννη να κόβει την τελευταία στιγμή. Ένα λεπτό αργότερα ο Εργοτέλης ανοίγει το σκορ με τον Μπογκντάνοφ, στην αντεπίθεση. Ο Γιουσούφ βγάζει μία πολύ καλή σέντρα για τον Μπογκντάνοφ και εκείνος από κοντά ανοίγει το σκορ. Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά ο Ταμπάκης έπεσε στα πόδια του Βλαχοδήμου, στο τετ α τετ, πριν προλάβει να εκτελέσει. Στο 18' οι φιλοξενούμενοι χάνουν ακόμα μία ευκαιρία, με την εκτέλεση φάουλ του Κοζορόνη και την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Ότι δεν πέτυχε ο Εργοτέλης το πέτυχε η Νίκη στο 20' με τον Ίβενς. Ο Μουζακίτης κάνει τη σέντρα και ο Ίβενς με κεφαλία φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 28' ο Τζανακάκης θα κάνει μία ωραία προσπάθεια και το σουτ, ωστόσο ο Ταμπάκης θα διώξει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσέρνι μπλοκάρει δύσκολα το σουτ του Νικλητιώτη. Στο 43' ο Γιαννιτσάνης κάνει ένα σουτ και ο Τσέρνι μπλοκάρει εύκολα.


Β' ημίχρονο:

Ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και έπιασε στον ύπνο την ομάδα του Βόλου. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού, ο Νόσκοβιτς με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γιουσούφ (πάλι), βάζει εκ νέου τον Εργοτελη μπροστά στο σκορ. Και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τον Εργοτέλη, οι παίκτες του Δερμιτζάκη, έβαλαν ουσιαστικά τέλος στον αγώνα με το γκολ του Χαλκιαδάκη. Στο 53' ο Λυκογιάννης εκτελεί ένα κόρνερ με τον Χαλκιαδάκη με κεφαλιά να κάνει το 1-3. Στο 69' η Νίκη είχε την ευκαιρία να μειώσει με τον Σκούρτη να κάνει το γυριστό σουτ και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 75' ο Μάρτινς χάνει μεγάλη ευκαιρία μετά από γύρισμα του Μαρινάκη, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 79' όμως ο Εργοτέλης δίνει διαστάσεις θριάμβου με τον Γιουσούφ να βγαίνει τετ α τετ και να κάνει το 1-4.

περισσότερα στο Pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα