Κουτρουμπής ή Μέντες; Αμπεΐντ ή Ατζαγκούν και άλλα διλήμματα

Μέχρι την ανακοίνωση της ενδεκάδας στους παίκτες του, θα παίζονται θέσεις στο μυαλό του Γιάννη Αναστασίου στο σχήμα που θα παρατάξει για τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

Υπάρχουν αρκετά διλήμματα για τον Αναστασίου. Το πρώτο αφορά το κέντρο της άμυνας. Κουτρουμπής ή Μέντες; Η απάντησή του θα δώσει και την απάντηση στο έτερο δίλημμα που αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ. Μέντες ή Λαγός; Εάν ο Ολλανδός προτιμηθεί στόπερ, τότε ο Λαγός θα παίξει αμυντικό χαφ, ειδάλλως ο Έλληνας μέσος θα είναι στον πάγκο.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά τους Αμπεΐντ και Ατζαγκούν. Το πιθανότερο είναι να επιλεγεί ο πρώτος λόγω ευκολότερου γκολ και καλύτερης ανασταλτικής λειτουργίας. Το τελευταίο θέμα αφορά τον παρτενέρ του Μπεργκ στην επίθεση. Πέτριτς ή Καρέλης; Ο πρώτος έχει την εμπειρία, ο δεύτερος περισσότερα τρεξίματα μέσα στο παιχνίδι.

Ο Αναστασίου προσανατολίζεται στο 4-4-2 με ρόμβο αλλά δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο Έλληνας προπονητής αρέσκεται στις εκπλήξεις, δεδομένου ότι έχει σταματήσει εδώ και πέντε μήνες να προβάρει την ενδεκάδα στις προπονήσεις.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει κοινή δήλωση με τον Ιβάν Σαββίδη στην κάμερα του OTE TV μία ώρα πριν την έναρξη του τελικού με σκοπό να κυλήσουν όλα ομαλά στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα