Σιδερόφραχτος τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

Με πρωτοφανή μέτρα αστυνόμευσης διεξάγεται ο σημερινός τελικός  του κυπέλλου ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Το Ολυμπιακό Στάδιο έχει μετατραπεί σε φρούριο με τα μέτρα ασφαλείας να παραπέμπουν σε πολεμική επιχείρηση κι όχι σε αθλητική γιορτή. Σύμφωνα με την αστυνομία περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στον χώρο για την περιφρούρηση και αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Σιδερένιες πόρτες και συρματοπλέγματα τοποθετήθηκαν στην «τάφρο» του Ολυμπιακού Σταδίου προς αποφυγή τυχόν συμπλοκών ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Η ΓΑΔΑ ανακοίνωσε ότι στην ευρύτερη περιοχή απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις, ενώ η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων θα είναι εμφανής και πολυπληθής.

Στο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου θα υπάρχουν τρία σημεία ελέγχου των θεατών, με την πρόσβαση να επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων.

Στις εξέδρες θα παραβρεθεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ακριτίδης, οι αθλητικοί εισαγγελείς κ.κ. Κορέας και Λακαφώσης, ενώ έχει επανέλθει η λειτουργία του κυκλώματος των καμερών.

Χαρακτηριστικό της κινητοποίησης που επικρατεί είναι ότι θα επιστρατευθούν ακόμα και οι εκπαιδευμένοι σκύλοι της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό φωτοβολίδων, πυρσών και άλλων αντικειμένων στο "Σπύρος Λούης".


400 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Το κονβόι των οπαδών του ΠΑΟΚ άρχισε το πολύωρο ταξίδι του άπό τη Θεσσαλονίκη για το ΟΑΚΑ από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στην Αθήνα αναμένονται περίπου 400 πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:00 και η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα καταλάβουν τις θύρες 11(τμήμα Β´), 13, 15, 17, 19, 21 (κάτω διάζωμα) και 12, 14, 16, 20, 22 (άνω διάζωμα) θα γίνεται από την είσοδο Π-12.


Leoforeia sta Malgara από olaPAOK

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα