Ντίλαν Τομπίδης: Έφυγε σε ηλικία 20 ετών!

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 20χρονου Ελληνοαυστραλού ποδοσφαιριστή Ντίλαν Τομπίδη.

Το όνομα του είχε γίνει γνωστό πριν από 3 χρόνια όταν από αντιντόπινγκ κοντρόλ που έγινε μετά από έναν αγώνα της Γουέστ Χαμ έμαθε ότι έχει καρκίνο στα γεννητικά του όργανα.

«Ήμουν ένας νέος άνθρωπος σε ηλικία 17 ετών. Πως να σκεφτείς τον καρκίνο; Το μόνο που ήθελα ήταν να παίζω στη Γουέστ Χαμ και να οδηγώ» είχε τονίσει ξεκινώντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Το όνειρό του ήταν να παίξει με τους Λονδρέζους, κάτι που κατάφερε τον Σεπτέμβρη του 2012 σε παιχνίδι της Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουίγκαν για το Λιγκ Καπ.

tobi4.jpg
Παρά τις χημειοθεραπείες, ο Τομπίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής στη δύσκολη αυτή μάχη και το πρωί της Μ. Παρασκευής απεβίωσε έχοντας την οικογένειά του στο πλευρό του.

Στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, η Γουεστ Χαμ τίμησε τη μνήμη του ενώ η ομάδα προς τιμήν του απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο «38». Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή που ο πατέρας και ο αδερφός του σήκωσαν τη φανέλα του 20χρονου και την πήγαν στο κέντρο του γηπέδου…
tobi4 (2).jpg
Την ίδια ώρα, εκατοντάδες οπαδοί της Γουέστ Χαμ άφησαν από ένα λουλούδι ή κασκόλ της ομάδας έξω από το γήπεδο στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.
tobi3.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα