Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο HermesCup στην Σύρο

Ολοκλήρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το δεύτερο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Hermes Cup, που διεξάγεται στη Σύρο από τις Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου.

Μετά και την δεύτερη συνεχή επιτυχημένη χρονιά, το τουρνουά Hermes Cup, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα τουρνουά ακαδημιών ποδοσαφαίρου στην Ελλάδα
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Σχολή Ποδοσαφίρου του Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Τα φώτα έσβησαν, οι ομάδες επέστρεψαν στις έδρες τους. Όμως το χαμόγελο και η χαρά έμειναν χαραγμένα στα πρόσωπα όλων όσων συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου HermesCup, που διοργάνωσε και φέτος η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στη Σύρο τελείωσε με μεγάλη επιτυχία. Μεγαλύτερη ίσως απ’ ότι μπορούσαμε να φανταστούμε, μια και από τη δεύτερη κιόλας χρονιά, καθιερώθηκε πλέον, ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο καλά οργανωμένα τουρνουά στην Ελλάδα.

Για τρεις μέρες από 12 έως 14 Απριλίου, στα γήπεδα της Σύρου αγωνίστηκαν 450 μικροί αθλητές από ακαδημίες που ταξίδεψαν από την Κρήτη, τη Πάτμο, τη Μύκονο, την Αθήνα, αλλά και ακαδημίες από τη Σύρο. Αγωνίστηκαν, γέλασαν, πανηγύρισαν, έκλαψαν και στο τέλος όλοι μαζί ξεφάντωσαν σε ένα μεγάλο πάρτι που στήθηκε στην τελετή λήξης, με γέλια και χορούς.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή.

Ευχαριστούμε τις ακαδημίες που αγωνίστηκαν, τους γιατρούς που ήταν στα γήπεδα, τους διαιτητές.

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας Μιχάλη Μανθόπουλο, Νίκο Γεράρδη και Χρήστο Ντζίρο

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τα πρατήρια ΕΚΟ και όλους όσους συνέβαλαν.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης για την υποστήριξη.

Μα πάνω από όλα, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τους εθελοντές μας, τα παιδιά με τα πορτοκαλί μπλουζάκια, που έδωσαν όλη τους τη ψυχή για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά.

Τον Επόμενο χρόνο το HermesCupΑΛΛΑΖΕΙ !!! Θα αλλάξει ριζικά, η δομή του, οι βραβεύσεις, οι νικητές, οι αξιολογήσεις, οι κανονισμοί, ακόμη και ο τρόπος διεξαγωγής των παιχνιδιών. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε, είναι ότι θα είναι καινοτόμο, έξω από τα καθιερωμένα ποδοσφαιρικά δεδομένα που ξέρουμε μέχρι σήμερα και τα γκολ δε θα μπαίνουν ΜΟΝΟ μέσα στα δίχτυα!

Δύσκολο εγχείρημα. Για την ακρίβεια πολύ δύσκολο, αλλά αξίζει να το προσπαθήσουμε.

Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου"

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα