Νίκη ο Παναθηναϊκός, 3-1 τον Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει έδειξε ότι είναι ικανός να νικά εύκολα και ότι η ομάδα του Αναστασίου έχει μπει για τα καλά σε τροχιά νικών με το 3-1 απέναντι στον Λεβαδειακό. Στο σημαντικό σημείο ο Παναθηναϊκός δείχνει απόλυτα έτοιμος για επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου (ΟΦΗ) και πλέ οφ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία και έφτιαξε φάσεις με Πέτριτς και Μπεργκ. Το προβάδισμα για την ομάδα του Ανστασίου ήρθε στο 39' με τον ...ασυνήθη ύποπτο, Κουτρουμπή. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε ξεχασμένος στην άμυνα του Λεβαδειακού μετά την σέντρα του Σπυρόπουλου, σταμάτησε την μπάλα και νίκησε τον Πρζιρόβσκι με σουτ για το πράσινο προβάδισμα.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Ο Καπίνο στο 41' επιχείρησε να παίξει γρήγορα με βολέ αλλά άθελά του τροφοδότησε τον Κονέ, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ...ξόδεψε πολλή ώρα στην επίθεση δημιουργώντας της προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Αυτό ήρθε στο 63'. Καλοζυγισμένη σέντρα του Νάνο με τν Καρέλη να πιάνει την κεφαλιά η μπάλα πήρε μέσα τα χέρια του Πρζιρόβσκι παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού. Το προβάδισμα των πράσινων δεν τους φρέναρε και συνέχισαν να πιέζουν.

περισσότερα στο pameports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα