Με άδεια τα χέρια έφυγε από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Αυτό δεν είναι έδρα, είναι φρούριο. Για ένατο παιχνίδι φέτος στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έδειξε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και νίκησε απόλυτα δίκαια τον Παναθηναϊκό με 1-0. Έφτασε έτσι τις έξι νίκες σε εννέα ματς στην έδρα του, παραμένοντας αήττητος και έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ!

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τρία χαφ στο κέντρο να τρέχουν ακατάπαυστα (Σφακιανάκης, Μπακάκης, Γοδόι), η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε την ταυτότητα από τον αντίπαλό της. Έκλεισε κάθε δίοδο στα καρέ του Ράφαελ, απειλήθηκε ελάχιστα από το ρόμβο του Παναθηναϊκού και με σωστά δομημένες επιθέσεις δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε εννέα τελικές προσπάθειες με τον Καπίνο να κρατάει όρθιο τον Παναθηναϊκό σε όλες τις περιπτώσεις πλην μίας. Στο 29ο λεπτό ο Μπακάκης είδε την κίνηση του ταχύτατου Καμαρά στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, του πάσαρε και ο επιθετικός του Παναιτωλικού δεν λάθεψε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός απλά διαχειρίστηκε το προβάδισμά του. Πήρε το χώρο που του έδωσε ο Παναθηναϊκός και με αντεπιθέσεις άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά οι παίκτες του ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια. Εξαιτίας της αδυναμίας να πετύχει δεύτερο γκολ, κινδύνεψε στις αναμπουμπούλες των καθυστερήσεων να απολέσει αυτό που δικαιούνταν.

Πού ήταν ο Παναθηναϊκός σε όλα αυτά; Απών! Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είχαν μείνει στις εορταστικές διακοπές. Φάνηκαν επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος αφού θύμισαν περισσότερο την ομάδα του πρώτου διμήνου της σεζόν παρά όσα είδαμε από τον Οκτώβριο και μετά. Ο ρόμβος εξουδετερώθηκε, το 3-4-3 μετά το 60’ δεν έπιασε, οι αλλαγές δεν βοήθησαν. Υπήρχε εμφανέστατη έλλειψη ενέργειας και πολλά προβλήματα στο δημιουργικό σκέλος.

Περισσότερα στο pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα