Γιόρτασε το νταμπλ ο Παναθηναϊκός

 

O Παναθηναϊκός γιόρτασε την κατάκτηση του φετινού νταμπλ και τίμησε τον Κώστα Τσαρτσαρή για την προσφορά του, μπροστά στον κόσμο του, ο οποίος γέμισε το ΟΑΚΑ.

Για 33η φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα, ύστερα από το 3-0 στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό. Η «πράσινη» οικογένεια έκανε την φιέστα της, όπου παίκτες και προπονητές αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Το παρών στο γήπεδο έδωσε σύσσωμη η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας λέγοντας: ««Φίλοι μου αγαπημένοι σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας Θανάσης. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς που ήρθατε στην γιορτή μας. Αυτή η γιορτή είναι δική σας γιορτή γιατί σταθήκατε κοντά στην ομάδα. Πάνω από όλα συγχαρητήρια σε προπονητή. Και ειδικά στον Τσαρτσαρή ο οποίος για πάνω από 10 χρόνια βοήθησε όσο μπορούσε για να κατακτήσει τίτλους ο Παναθηναϊκός. Τώρα θέλω να κάνετε ησυχία και να ακούσετε ευτράπελο. Πέρσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έλεγε «Που σαι Θανάση;». Του απαντάω ότι «Είμαι εδώ». και δίνω μια υπόσχεση. Ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι για ακόμη 10 χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι;»

Η γιορτή των νταμπλούχων, περιείχε ένα μίνι φιλικό ανάμεσα στους «λευκούς» και τους «πράσινους». Οι παίκτες προσέφεραν θέαμα στους φίλους της ομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκαν. Όπως ήταν φυσικό, την τιμητική του είχε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος κρέμασε τα μπασκετικά του παπούτσια και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η φιέστα ολοκληρώθηκε με την απονομή του τροπαίου, η οποία έγινε δια χειρός του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης σήκωσε ψηλά το τρόπαιο και το γήπεδο σείστηκε από τους πανηγυρισμούς. Μαζί του  ήταν και η νέα γενιά της οικογένειας Γιαννακόπουλου, ο Δημήτρης γιός του Παύλου και από το περασμένο καλοκαίρι πρόεδρος της ΚΑΕ και η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, κόρη του Θανάση.

 

Το live της φιέστας:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα