Οριστική διακοπή του ΑΕΚ - Πανθρακικός! Υποβιβασμός της ΑΕΚ

Απίστευτη εξέλιξη καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να αρχίσει το ματς και ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Τραϊανός Δέλλας ενημέρωσε ότι ο διαιτητής δεν άλλαξε γνώμη. Μάλιστα αυτή την ώρα οι παίκτες του Πανθρακικού ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Τι έγινε νωρίτερα

Το χρονικό της εισβολής και οι διαβουλεύσεις

Μετά το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87ο λεπτό, εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού αλλά και τα μέλη της αποστολής έφυγαν για τα αποδυτήρια όπως και αυτοί της ΑΕΚ, ενώ κάποιοι οπαδοί κατάφεραν και εισέβαλαν στα αποδυτήρια. Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε αμέσως το ματς.

Λίγο αργότερα και μετά από αρκετές διαβουλεύσεις ο Τριτσώνης πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί σίγουρα με αφαίρεση βαθμών, γεγονός που θα σημάνει αυτομάτως τον υποβιβασμό της στη Football League.

Σημειώνεται πως ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκλαιγαν και ζητούσαν από τον διαιτητή να μην διακόψει το ματς προκειμένου να παραμείνει ζωντανή η ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο ο διαιτητής Τριτσώνης δεν άλλαξε γνώμη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα