Η Γουέστ Χαμ κέρδισε 3 -1 την Τσέλσι. Βίντεο

Τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και σε πέντε λεπτά στο τέλος δέχτηκε η Τσέλσι από την Γουέστ Χαμ για την 15η αγωνιστική με τους «μπλε» να... έχουν χάσει την αγωνιστική τους ταυτότητα! Τα «σφυριά» έφτασαν σε μεγάλη νίκη στο «Άπτον Παρκ» με ανατροπή, με 3-1, επέστρεψαν στις επιτυχίες και έφτασαν στους 22 βαθμούς, την ίδια ώρα που η Τσέλσι έμεινε για 7ο αγώνα στη Πρέμιερ Λιγκ χωρίς νίκη (με τέσσερις βαθμούς).

Ο Ραφα Μπενίτεθ έχει κάνει μάλιστα κάκιστο ξεκίνημα στη νέα του ομάδα, καθώς σε τρεις αγώνες δεν έχει νικήσει και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, με την Τσέλσι να μένει στο -7 από τη πρώτη θέση και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Η Τσέλσι κατάφερε και προηγήθηκε στο 13’ με το Μάτα και κανείς δεν περίμενε πως η συνέχεια θα ήταν «συννεφιασμένη» για τους «μπλε». Ειδικά το δεύτερο μέρος, όταν και η εικόνα του ματς άλλαξε με την είσοδο του Τόμικνς... Η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε με τον Κόουλ στο 66’ και πατούσε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο... Μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ. Μπορεί να έσωσε ο Άσλεϊ Κόουλ με κεφαλιά πάνω στη γραμμή, αλλά στο 86’ ο Ντιαμέ και ο Μάιγκα στο 90’+1 έδωσαν την θριαμβευτική νίκη στην ομάδα του. Ρίχνοντας... σφυριά στο κεφάλι της Τσέλσι!

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα