"Καλό ταξίδι πρίγκιπα μου"

Ποιός μπορεί να πει λόγια που θα παρηγορήσουν αυτή την τραγική μάνα; Ποιός μπορεί να κάνει το οτιδήποτε που θα μπορέσει να της μειώσει λίγο τον πόνο;

Να φέρνεις στο κόσμο ένα παιδί και να το μεγαλώνεις με χίλια προβλήματα και αγωνίες και να βρίσκεται κάποιος "ειδικός" φρουρός που θα στο στέλνει νεκρό στο σπίτι!

Πόνος και αναπάντητα "γιατί"! Χειροκροτήματα και συνθήματα από χιλιάδες φίλους, συμμαθητές, νέους που κάνουν τον μικρό Αλέξη σύμβολο της γενιάς τους. Μιά γενιάς που θα έρθει αντιμέτωπη με την ανεργία και μεγαλώνει μέσα σε μία έντονη οικονομική κρίση.

Χιλιάδες δακρυσμένα μάτια αποχαιρέτισαν τον αδικοχαμένο νέο για την τελευταία του κατοικία.

Το λευκό φέρετρο με το άψυχο σώμα του Αλέξη κράτησαν συμμαθητές και φίλοι του, ενώ βγαίνοντας από το παρεκκλήσι του νεκροταφείου ο κόσμος φώναζει «αθάνατος» και τον συνόδευσε με παρατεταμένο χειροκρότημα και ρένοντας με λουλούδια το δρόμο προς την τελευταία του κατοικία.

Εκατοντάδες ήταν και τα στεφάνια από φορείς, κόμματα, σχολεία, οργανισμούς και φυσικά πρόσωπα, ενώ στην κηδεία ανάμεσα στο πλήθος παραβρέθηκε και ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας μαζί με τα παιδιά του.

 

Ας αποδοθεί δικαιοσύνη!

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα