Τροχαίο στην Πειραιώς: Συγκλονιστικές στιγμές αμέσως μετά την παράσυρση του 5χρονου και της οικογένειάς του – «Κράτα γερά»

Τροχαίο στην Πειραιώς: Συγκλονιστικές στιγμές αμέσως μετά την παράσυρση του 5χρονου και της οικογένειάς του – «Κράτα γερά»

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο κατέγραψε περαστικός από το τροχαίο στην Πειραιώς, κατά το οποίο πέντε μέλη οικογένειας, τρία παιδιά, η μητέρα τους και η γιαγιά τους, παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο.

 Οι περαστικοί σοκαρισμένοι σπεύδουν πάνω από την οικογένεια και κυρίως στον 5χρονο ο οποίος είχε τραυματιστεί πιο σοβαρά και νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων.

 «Κράτα γερά», ακούγεται να λέει ένας από τους περαστικούς, ενώ άλλος ζητά από τον κόσμο να ανοίξει χώρο για να μπορέσει να αναπνεύσει το παιδί και να μην πανικοβληθεί.

Ακούγεται ένα άτομο ακόμη να λέει ότι το παιδί είναι σε σοκ και ζητούν άμεσα ασθενοφόρα να φτάσουν στο σημείο. Μια άλλη γυναίκα του κρατά ψηλά το κεφάλι.


Πιο δίπλα βρίσκεται η μητέρα του και μερικά μέτρα πιο μακριά η γιαγιά του παιδιού και τα δύο του αδέρφια, όλοι ελαφρά τραυματισμένοι.

Ένα από τα άλλα δύο παιδιά φωνάζει την μητέρα του: «Μαμά είσαι καλά;»

 
Τα ασθενοφόρα έφτασαν σε 4 λεπτά και αμέσως το παιδί διακομίσθηκε στο Παίδων όπου εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένο.

Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές λίγο μετά το τροχαίο (προσοχή, σκληρές σκηνές):

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα