Μοναχός ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά αν είναι άντρας ή γυναίκα – Είσαι ηλίθιος, του απάντησε ο σχεδιαστής

Μοναχός ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά αν είναι άντρας ή γυναίκα – Είσαι ηλίθιος, του απάντησε ο σχεδιαστής

Ένας μοναχός από τη Ρωσία που βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά αν είναι άντρας ή γυναίκα. Ο σχεδιαστής μόδας βιντεοσκόπησε τη συνομιλία τους με τον Γιώργο Τσαλίκη να δημοσιεύει το επίμαχο βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, καθώς ήταν μαζί με τον Λάκη Γαβαλά.

Τρεις μοναχοί γευμάτιζαν σε ένα τραπέζι της business class όταν ρώτησαν τον Λάκη Γαβαλά: «Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι», του απάντησε εκείνος. «Και μοναχός θα μείνεις», συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς. 

«Είσαι Έλληνας;», πρόσθεσε ο μοναχός. «Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;», του απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς και πρόσθεσε ο μοναχός: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;». Ο σχεδιαστής μόδας φανερά εκνευρισμένος του τόνισε: «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι».

 


Ο Γιώργος Τσαλίκης που δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram σημείωσε για το περιστατικό: «Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός, που είναι αγάπη, θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της” Πόσο λυπηρό». 

Τι δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς για το περιστατικό
O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ξέσπασε λέγοντας: «Εδώ είμαι με τον Γιώργο Τσαλίκη και έχει πάθει πλάκα ο άνθρωπος με αυτά που γίνονται. Δουλεύουμε σκληρά και θα έχουμε κάποιον να μας λέει αυτά τα πράγματα;».

«Ήταν από ρωσικό μοναστήρι, όμως μιλούσαν ελληνικά. Έκαναν κρίσεις σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοί έπρεπε να αφοριστούν, όχι γι’ αυτά που είπαν σε εμένα, αλλά για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται την εκκλησία και τα θεία. Από εκεί και πέρα, ας κάνει κάτι η εκκλησία και τα μοναστήρια μας που τρώνε και πίνουν τζάμπα» πρόσθεσε.

.newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα