Μητσοτάκης: Η ερώτηση που τον ενθουσίασε - Εσείς πόσο καψούρης είστε;

Μητσοτάκης: Η ερώτηση που τον ενθουσίασε - Εσείς πόσο καψούρης είστε;

Σε πολλές ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Κοζάνη αλλά μάλλον μία συγκεκριμένη δεν την περίμενε καθώς δημοσιογράφος από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τον ρώτησε «εσείς πόσο καψούρης είστε;»
 
Αν και η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κοζάνη είχε να κάνει περισσότερο με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στους συνταξιούχους που αδικήθηκαν από τον νόμο Κατρούγκαλου, υπήρξε και μία στιγμή που «έσκασαν» πολλά χαμόγελα με τον πρωθυπουργό να μιλά στο κλίμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε ανακοινώσει το μπόνους στους συνταξιούχους, ο πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε από μία ξαφνική ερώτηση δημοσιογράφου από τον σταθμό «Ράδιο Καψούρα», ο οποίος τον ρώτησε ευθέως «πόσο καψούρης είστε εσείς;». Η ερώτηση αυτή ανέδειξε και την υψηλή αίσθηση χιούμορ που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς έσπευσε, εντυπωσιασμένος να απαντήσει: «Επιτέλους μία ερώτηση στο κλίμα των ημερών!». Και ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε: 

«Κοιτάξτε, συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου την οποία κάλεσα να περάσει την ημέρα των ερωτευμένων μαζί μου στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας την οποία αγαπώ πολύ. Από αυτά μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους σήμερα. Και να πω και το κλισέ ότι οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλιώς δεν θα υπήρχε και Ράδιο Καψούρα έτσι δεν είναι;»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα