Κακός χαμός ανάμεσα σε σύζυγο και οικιακή βοηθό για τον παράνομο δεσμό – Γροθιές, μαλλιοτραβήγματα και «γαλλικά»

Κακός χαμός ανάμεσα σε σύζυγο και οικιακή βοηθό για τον παράνομο δεσμό – Γροθιές, μαλλιοτραβήγματα και «γαλλικά»

Κακός χαμός έγινε ανάμεσα σε μια γυναίκα και την οικιακή βοηθό της όταν η πρώτη έμαθε για τη σχέση της δεύτερης με τον άντρα της. Η 45χρονη Jaclyn Maree Morris αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη γυναίκα μία εβδομάδα αφότου έμαθε για τον παράνομο δεσμό τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η μητέρα δύο παιδιών αποκάλεσε την οικιακή βοηθό «γα@@ π@@@» όταν την εντόπισε στο αυτοκίνητό της στη Χρυσή Ακτή στην Αυστραλία, είπε το θύμα στο δικαστήριο τη Δευτέρα. 
Η οικιακή βοηθός αντέδρασε, λέγοντάς της: «Δεν θέλω των άντρα σου, οπότε φύγε από εδώ», με περισσότερα… γαλλικά.

Η Morris ισχυρίστηκε ότι το θύμα την προκάλεσε αρχικά, λέγοντας στο δικαστήριο ότι της είπε ότι «πρέπει να μάθει πώς να γα@@@ τον άντρα της».

 
Η Morris τότε επιτέθηκε στη γυναίκα, γρονθοκοπώντας την αρκετές φορές στο πρόσωπο και αρπάζοντάς την από τα μαλλιά μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, όπως είπε ο εισαγγελέας Donn Reid στο δικαστήριο.

Το θύμα είχε μελανιές στο πρόσωπο, πρησμένο χείλος και κάποια μαλλιά της είχαν ξεριζωθεί από την επίθεση, σύμφωνα με τον Reid.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πώς η Morris ανακάλυψε τη σχέση περίπου μία εβδομάδα προτού επιτεθεί στην οικιακή βοηθό, η οποία εργαζόταν για την οικογένεια επί 4 χρόνια.

Αφού της έστειλε ένα μήνυμα, η οικιακή βοηθός της απάντησε, προωθώντας της «σεξουαλικού περιεχομένου υλικό» που της είχε στείλει ο σύζυγος, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και μια γυμνή φωτογραφία.

Η μητέρα δήλωσε ένοχη για την επίθεση και τέθηκε σε επιτήρηση για έξι μήνες.

Η Morris και ο σύζυγός της παραμένουν μαζί, σύμφωνα με τη New York Post.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα