Eurovision 2022: Ο Γιώργος Καπουτζίδης διχάζει το Twitter με τα σχόλιά του

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τον τελικό της Eurovision 2022 με το «Die Together» της Αμάντα Γεωργιάδη να είναι το 17ο τραγούδι που θα ακουστεί το Σάββατο (14/5, 22:00). Ο χθεσινός ημιτελικός είδε την Κύπρο εκτός διαγωνισμού, ενώ ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το φιλί μεταξύ ανδρών στην σκηνή κατά την εμφάνιση του Σαν Μαρίνο.

Πολλά είναι τα σχόλια στο Twitter και για την παρουσίαση του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2022 από τους Μαρία Κοζάκου και Γιώργο Καπουτζίδη. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός δίχασε τους σχολιαστές με όσα είπε κατά την παρουσίαση των τραγουδιών, με ορισμένους να τον βρίσκουν «χάλια» και άλλους να διασκεδάζουν με όσα έλεγε.

«Βασικά δεν περίμενα και τον Καπουτζίδη να είναι τόσο χάλια», είναι ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο αναφέρει: «Απαράδεκτη η αναμετάδοση της Eurovision από τον Καπουτζίδη και την κοπελιά που είναι μαζί του. Kάνανε πλάκα μεταξύ τους με αστεία που μόνο αυτοί καταλαβαίνανε λες και είχαν βγει για καφέ στο Θησείο αγνοώντας την διαδικασία στο μεγαλύτερο μέρος της».

«Αχ έλα μωρε τώρα που τα βάλατε με τον Καπουτζιδη επειδή ανέφερε την νέα του σειρά Σέρρες μέσα απο την ΕΡΤ .Λες και δεν ξέρει όλο το σύμπαν οτι έβγαλε νέα σειρά. Οπως παντα την τριχα τριχιά εδω μέσα ήμαρτον!!», σχολίασε κάποιος άλλος.

Γιώργος Καπουτζίδης: Τα σχόλια στο Twitter για την παρουσίαση στη Eurovision

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα