Tον δάγκωσε φίδι, υπέστη έμφραγμα και πήρε 65 μπουκάλια αντιδότου

Tον δάγκωσε φίδι, υπέστη έμφραγμα και πήρε 65 μπουκάλια αντιδότου

Ο κυνηγός των φιδιών και σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Vava Suresh, βγήκε από ινδικό νοσοκομείο τη Δευτέρα, μια εβδομάδα μετά από δάγκωμα ενός δηλητηριώδους φιδιού.

Ο Suresh έφυγε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Kotayam στην Ινδία σε καλή κατάσταση, ανέφερε το Indian Onmanorama. Μια δηλητηριώδης κόμπρα τον δάγκωσε μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 31 Ιανουαρίου, όταν προσπάθησε να την πιάσει, αναφέρει το Insider.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Indian Express δείχνει τον Suresh να κρατά το φίδι που στριμώχνεται και προσπαθεί να το βάλει σε μια μεγάλη τσάντα.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το φίδι άρπαξε το πόδι του, ενώ οι άνθρωποι γύρω του άρχισαν να φωνάζουν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφού έριξε την κόμπρα στο έδαφος.

 Ο Suresh, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από δάγκωμα φιδιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ανέκτησε τις αισθήσεις του μόλις την Πέμπτη, αφού πέρασε λίγες μέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας και σε αναπνευστήρα, ανέφερε το Onmanorama.

Αντιμετωπίστηκε με 65 μπουκάλια αντίδοτου και συνήθως 25 μπουκάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά το δάγκωμα αυτού του είδος φιδιού. Ωστόσο, στην περίπτωση του Suresh, χρειαζόταν μεγαλύτερη δόση.

Παρεμπιπτόντως, μόνο ένα δάγκωμα κόμπρας περιέχει αρκετό δηλητήριο για να σκοτώσει έως και 20 ανθρώπους.

Ο Suresh είναι ευρέως γνωστός στο Διαδίκτυο, έχει πάνω από 500.000 συνδρομητές και 51 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, όπου δημοσιεύει πολλά βίντεο που τον δείχνουν να κυνηγά φίδια.

Έχει επίσης δύο εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook και σχεδόν 75.000 στο Instagram.

Ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης ονόμασε τον Suresh ο Steve Ervin από την Κεράλα της Ινδίας, τονίζοντας ότι ο αείμνηστος Ervin ήταν ένας ατρόμητος κυνηγός κροκοδείλων.

ertnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα