Διάσωση σκύλου που έπεσε σε ποτάμι. Διαγωνισμός ομορφιάς για γάτες στην Τσετσενία

Διάσωση σκύλου που έπεσε σε ποτάμι. Διαγωνισμός ομορφιάς για γάτες στην Τσετσενία

Συγκινητική ήταν η προσπάθεια δύο αξιωματικών της πολιτικής προστασίας στην ισπανική πόλη Μπαντάγκουας στην περιοχή της Αραγονίας, να σώσουν ένα σκύλο.
Μία γυναίκα ειδοποίησε πως το τετράποδο της έπεσε στα παγωμένα νερά και κινδύνευε να πεθάνει.

Με την θερμοκρασία αρκετά κάτω από το μηδέν, χωρίς δεύτερη σκέψη, οι δύο άντρες έβγαλαν τα ρούχα τους και βούτηξαν στη λίμνη.

Με ένα κλαδί κατάφεραν να σπάσουν τα μεγάλα κομμάτια πάγου που τους εμπόδιζαν, να φτάσουν στο άτυχο σκυλάκι και να το σώσουν.

Διαγωνισμός ομορφιάς για… γάτες στην Τσετσενία
Τα όμορφα καπέλα, τα υπέροχα φορέματα, τα ζεστά κασκόλ, τα δερμάτινα μπουφάν και τα μοδάτα γυαλιά ηλίου έκαναν ακαταμάχητες τις γάτες- μοντέλα στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της πιο κομψής γατούλας του Γκρόζνι.

Η εκδήλωση ήταν μία ιδέα του υπουργείου Τουρισμού της Δημοκρατίας της Τσετσενίας για να πείσει πως οι πολίτες της δεν κακομεταχειρίζονται τα ζώα.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, επελέγησαν οι 27 φιναλίστ, όμως μόνο μία θα έπαιρνε τον επίζηλο τίτλο της πιο κομψής γάτας της Δημοκρατίας.

Κριτική επιτροπή και κοινό εξέλεξαν νικήτρια την κάπως μπλαζέ Ρίτσι, η οποία δεν έδειξε και μεγάλο ενθουσιασμό για τη νίκη της.

Ίσως έφταιγε το βραβείο που απλά ήταν ένα πιστοποιητικό και ένα μαξιλάρι.

Πιο τυχερή η ιδιοκτήτρια της Ρίτσι που κέρδισε ένα ταξίδι σε κατασκήνωση πολυτελείας στο Βεντένσκι της δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα