When Harry Met Santa: Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με μια γκέι ιστορία αγάπης

When Harry Met Santa: Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με μια γκέι ιστορία αγάπης

Η νορβηγική ταχυδρομική υπηρεσία, Posten, κυκλοφόρησε τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του 2021 - μια γκέι ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη.

Το διαφημιστικό σποτ When Harry Met Santa  δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο 50 ετών από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη Νορβηγία.

Η διαφήμιση ξεκινά με τον Χάρι να βλέπει για πρώτη φορά τον Άγιο Βασίλη, την στιγμή που εκείνος εξαφανίζεται από την καμινάδα του.

Την επόμενη χρονιά, ο Άγιος Βασίλης καθυστερεί λίγο την αναχώρησή του από το σπίτι του Χάρι, επειδή τον χαζεύει όσο εκείνος κοιμάται στον καναπέ κι από εκεί και μετά η σχέση τους αρχίζει να αναπτύσσεται – αλλά μόνο για μία μέρα κάθε χρόνο, ενώ παρακολουθούμε σκηνές με τον Χάρι να νιώθει απέραντη μοναξιά περιμένοντας την στιγμή που ο Άγιος Βασίλης θα τον επισκεφθεί ξανά…

Τελικά ο Χάρι αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στον αγαπημένο του Άγιο Βασίλη για να του πει ότι το μόνο που θέλει είναι να είναι μαζί, ενώ με τη βοήθεια της Posten Norge που αναλαμβάνει να μοιράσει τα δώρα των Χριστουγέννων, καταφέρνει επιτέλους να ζήσει αυτό που περίμενε όλα αυτά τα χρόνια: Περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο του!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα